מה עובר על טל אנגלנדר?
רגע אחרי שחזר מצילומי העונה החדשה של "הישרדות", טל אנגלנדר החליט שהגיע זמן לשינוי: השורד עזב את משרד עורכי הדין אותו פתח עם שותף ובמקביל החליט להניח בצד את המכונית ולעבור לטוסטוס. הלו? הכל בסדר שם?
יפעת הללי
makoפורסם:

טל אנגלנדר, השורד שהכי אהבתם בעונה האחרונה של הישרדות, חזר לא מזמן מצילומי ה"אולסטארס" והחליט שהגיע זמן לשינוי. מה זה אומר? קודם כל, הוא החליט לעזוב את משרד עורכי הדין אותו פתח ביחד עם שותף, עו"ד אלעד רט, לפני למעלה משנה.
במקביל, החליט העו"ד להניח בצד את המכונית ולהוציא רישיון על אופנוע 125 סמ"ק. שבועיים מהיום ובטח כבר תראו אותו מסתובב עם קסדה על היד.
מה שכן, דווקא התחום הרומנטי, עם החברה שירז טל, נראה יציב ביותר. והשאלה הגדולה: האם זאת סתם אווירת שינויים, או שאולי סכום של איזה מיליון שקלים שהוא בונה עליו?
מצאתם טעות לשון?