חם ומתוק: יאנה יוסף בביקיני
את יאנה יוסף ראינו בקיץ הזה רק פעמיים בביקיני וממש התחשק לנו לראות את הפלא הזה בפעם השלישית. זה בדיוק מה שהיה לנו חסר בחום הזה. הרבה יותר מרענן מגלידה

פורסם:


יאנה יוסף כבר פינקה אותנו במהלך הקיץ הנוכחי במספר הופעות שלה בבגדי ים, אבל במקרה שלה זה אף פעם לא נמאס.
יאנה בילתה את אחד הימים האחרונים בבריכה השכונתית הסמוכה לדירה המשותפת שלה ושל בן זוגה ציון ברוך, כשלגופה ביקיני קטנטן.
האמת שנראה שהפעם באמת מדובר בביקיני קטנטן במיוחד מאחר ולאורך כל הישיבה שלה על שפת הבריכה היא לא הפסיקה לפתוח, לסגור ולסדר אותו כדי שישב עליה בול.
נכון שהיינו רוצים לראות את ציון צמוד אליה, אבל גם לבד היא מספקת אותנו בהחלט. ואם בכל זאת חסר לכם קצת ציאנה בחיים, אז תמיד אפשר להיזכר בבילוי המשותף שלהם בחוף הים באילת לפני מספר שבועות.


פרסומת




פרסומת



מצאתם טעות לשון?