mako
פרסומת

אין עבודה: יאנה יוסף מודחת

את חברת הנעלים אותה פרסמה יאנה יוסף בשתי העונות האחרונות, לא ממש מרגשת העובדה שהיא יוצאת עם מגנט הדוגמניות ציון ברוך, והחליטו לא להמשיך איתה לשנה נוספת. היא כנראה תתגבר על זה

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
יאנה יוסף לסקופ 2012
מה הקמפיין הבא? | צילום: שי יחזקאל, mako

אחרי שתי עונות בהן שימשה כפרזנטורית של חברת הנעליים "סקופ", החליטו לאחרונה בחברה להיפרד משירותיה של יאנה יוסף.

ערוץ הרכילות המוביל בישראל גם בפייסבוק - עשו לנו לייק 

בחברה החליטו ששנתיים עם יאנה הספיקו להם, ובימים אלה הם מחפשים את הפרצוף הבא שיככב בפוסטרים של הקמפיין הבא ובשלל החנויות ברחבי הארץ.

כזכור, קצת אחרי שיוסף יצאה מבית "האח הגדול" היא נבחרה להיות פרזנטורית החברה. אחרי עונה ראשונה מוצלחת המשיכו עימה לעונה נוספת.

ההחלטה של החברה באה בדיוק כשיאנה שוב נמצאת בכותרות הראשיות בעקבות הרומן הלוהט עם ציון ברוך, שנחשף לראשונה ב-mako בידור.

אנחנו לא דואגים לגברת יוסף היקרה. זה הרי מדעי שמי שיוצאת עם ציון מיד זוכה לשדרוג במעמדה וסביר להניח שהקמפיין הבא אוטוטו יגיע.

יאנה יוסף וציון ברוך מאוהבים
לא דואגים לה | צילום: צ'ינו פפראצי, mako