mako
פרסומת

ליאור אשכנזי מתחתן שוב

השחקן המוערך, ליאור אשכנזי (42), הולך למצוא את עצמו בקרוב מתחת לחופה בפעם השנייה בחייו. את בח"לתו, מאיה אמסלם (37), הכיר אשכנזי מאחורי הקלעים של הפקת הסרט "הערת שוליים", בו הוא מככב, והצעת הנישואין הגיעה אחרי ארבעה חודשים בלבד. שיהיה במזל

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
ליאור אשכנזי, אירוע אגאדיר
אשכנזי מכה שנית | צילום: mako

זה הזמן לשמור צ'ק אחד בפנקס לקראת חתונתו הצפויה של ליאור אשכנזי. השחקן המוערך בן ה-42 התארס לאחרונה לחברתו מזה ארבעה חודשים, מאיה אמסלם (37). 

השניים הכירו מאחורי הקלעים של הפקת הסרט עטור הפרסים והשבחים, "הערת שוליים", בו מככב אשכנזי. אמסלם הייתה אחראית על הפצת הסרט והשאר היסטוריה.

כזכור, זו תהיה חתונתו השנייה של אשכנזי לאחר שהתגרש לפני 7 שנים מאשתו הראשונה, השחקנית שירה פרבר, איתה יש לו גם ילדה משותפת.

מקורבים לאשכנזי וארוסתו הטרייה מדווחים כי הזוג מאושר ומאוהב עד כלות. בינתיים, הם מחפשים את המיקום המושלם לטקס, כך שאין עדיין תאריך, אבל אם לקח להם ארבעה חודשים בלבד להתארס, סביר להניח שתקבלו הזמנה לדואר בקרוב מאוד. בשעה טובה.