אביב מתעורר: שני פרידן חזרה לדגמן
אחרי שנים שבהן לקחה הפסקה מדוגמנות, התחתנה עם אביב גפן והולידה את בנם הבכור דילן, התייצבה הבוקר שני פרידן שוב מול המצלמות עבור קולקציית הקיץ של עלמה. והמצלמה, כמו שאתם רואים, החזירה לה אהבה

שנים לא מעטות עברו מאז התייצבה שני פרידן בסטודיו, עשתה את מסלול השיער- איפור- סטיילינג ודיגמנה מול המצלמה שלל פוזות עבור חברת אופנה כזו או אחרת. וכשאנחנו אומרים שנים, אנחנו מתכוונים בערך מאז שהיא התחתנה עם אביב גפן והביאה לעולם את בנם הראשון, דילן.
אז דילן וגפן בטח גאים בפרידן, שהבוקר חזרה באופן רשמי לקריירת הדוגמנות שלה והתייצבה במשתלת "שתיל" ברמת השרון להצטלם כפרזנטורית עבור קולקציית הקיץ של עלמה, אותם מעצבת קרן בנקר. ועוד איזה חזרה.
פרידן זרמה עם המצלמה כאילו מעולם לא עשתה פאוזה והפכה להיות אשת איש. גפן הבעל אפילו קפץ לכמה דקות על הבוקר כדי לאחל לה בהצלחה. עושה רושם שהאיחולים התגשמו.





