mako
פרסומת

קולולו: סיון קליין מתחתנת

סיון קליין קיבלה בסוף השבוע הצעת נישואין מבן זוגה בשנה וחצי האחרונות, גלעד קינן. בן הזוג המאושר עשה את המוב המתבקש כשכרע ברך במהלך טיול רומנטי בפריז. פרסום ראשון

גיל משעלי
פורסם:
סיון קליין לפן בר
צילום: רפי דלויה, mako
הקישור הועתק
סיון קליין
בקרוב תלבשי לבן | צילום: אביב חופי, mako

גשם של ממש אולי עוד אין לנו פה, אבל גשם של אירוסין דווקא כן. אז אחרי שסיפרנו לכם על הצעת הנישואין של השורדת במיל' מירית וקנין עם בן זוגה דין ארבוב, אנחנו שמחים לספר לכם כי מנחת הטלוויזיה ומלכת היופי בדימוס,סיוון קליין, זכתה להצעה דומה.

קליין (29) וקינן (32), בנו של מנכ"ל בנק הפועלים ציון קינן, הכירו דרך חברים משותפים לפני כשנה וחצי ומאז הציגו זוגיות למופת.

"עוד שנה מעכשיו אני רוצה שנהייה נשואים והיא כבר תהייה בהריון", אמרה קליין לפני מספר חודשים בראיון והוסיפה: "הוא מפנק אותי ואני מפנקת אותו, החברות שלי אומרות לי שהוא מושלם ושאסור לי לוותר עליו".

סיון קליין לפן בר
קוראים לזה אהבה | צילום: רפי דלויה, mako