ועכשיו לאירוע היוקרתי הבא: ההזמנה לברית של יאן גולן נחשפת
עוד לא הספקנו להרגע מהחתונה של ציון ויאנה, וכבר קיבלנו תזכורת לאירוע הגדול הבא בביצה: הברית של יורש העצר לבית גולן-רודינה. אחרי שסיפרנו לכם על האורחים, המקום ורשימת המופיעים, קבלו תמונה ראשונה של ההזמנה. מקנאים בכם מאוד אם קיבלתם אחת


אחרי שסיימנו להתעסק באירוע פאר אחד (החתונה של יאנה יוסף וציון ברוך, יכול להיות ששמעתם על זה משהו), אנחנו עוברים מהר להתעסק באחד אחר - ולא רק בגלל שאין לנו חיים.
על איזה אירוע מדובר? ניחשתם נכון - בחירות 2015. סתם נו, השתגעתם? מה לנו ולזה. אנחנו מתכוונים כמובן למסיבת הברית של יאן גולן, יורש העצר הקטן והמדובר של אייל גולן ורוסלנה רודינה.
עוד ב-mako סלבס:
כזכור, טקס הברית עצמו נערך בנוכחותם של כ-40 מוזמנים בלבד, מה שהביא את הזוג להבטיח מסיבה גדולה, אליה יוזמנו כל המקורבים והחברים. ובאמת כולם - כי אנחנו מדברים פה על 1500 איש, קצת יותר מהארבעים באירוע ההוא.
אז אחרי שדיווחנו לכם על הפרטים המסקרנים של האירוע המפואר שמתוכנן, היום גם החלו אייל ורוסלנה לחלק את ההזמנה לחבריהם, ואנחנו שמנו ידינו על אחת. לעומת האירוע המצומצם שנערך בביתה של המעושרת, לאה שנירר, בהרצליה, האירוע המדובר ב-8 בינואר ייערך באולמי וינשטיין שבפתח תקווה.
כפי שכבר סיפרנו לכם, על החלק האמנותי יופקדו חבריו הטובים של גולן, ביניהם מרגול ומשה פרץ - והיד עוד נטויה. אנחנו מוכנים לבצע על הבמה גרסת אקפלה של "דרך השלום" בתמורה להזמנה אישית.



