mako
פרסומת

התקשרו מהניינטיז

רותם סלע, שרי גבעתי וסיון קליין הצילו שלל גברים טובעים באווירת משמר המפרץ כחלק מפרסומת חדשה לה הן הצטלמו. אנחל בונני, טל אלון ואורן תורג'מן הגיעו לצפות. רק פמלה אנדרסון הייתה חסרה שם

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
mako
סוג של משמר המפרץ

רותם סלע, שרי גבעתי וסיון קליין התייצבו אתמול הבוקר בחוף בית ינאי כדי להצטלם לסרטון פרסומת חדש לחישגד של מפעל הפיס. הפרסומת, למי שלא הצליח להבין מהתמונות, הייתה באווירת משמר המפרץ, כאשר הבנות מצילות גבר טובע. המסר העיקרי של הקמפיין הוא שאי אפשר להגשים את כל החלומות, אבל עם חישגד ניתן להגשים לפחות חלום אחד. עכשיו תפנטזו בעצמכם על איזה חלום מדובר.

במהלך יום הצילומים – בו הבנות נראו במיטבן, על אף שבאחת הסצנות הן הפליגו ללב ים וחזרו כולן מקיאות וחיוורות- הגיעו לחוף אנחל בונני, אורן תורג'מן וטל אלון שיצטלמו היום גם הם לסרטון פרסומת אחר של חישגד. אתמול הם הגיעו רק כדי לפרגן לבנות. אתם לא הייתם באים?

mako
יצרו התקהלות סביבן
mako
מי רוצה הנשמה מפה לפה?
mako
נראים טוב ביחד
פרסומת
mako
באו לשטוף את העיניים
mako
כולם תפוסים חזק, מלבד אלון וגבעתי

בלעדי ב-mako: מכורים ל"כמעט מלאכים"? צפו בלמעלה מ-8 שעות של כוכבי "כמעט מלאכים" מפספסים, מתראיינים, בחזרות מאחורי הקלעים ועוד.

ועוד בmakoבידור: דן שילון מדבר על פרשת דודו טופז, נטע לי וגבי חוזרים לזוגיות, צפו בסאשה ברון כהן מראה לאמינם מאיפה משתין הבוראט, מה עושה היום שי שרעבי מ"כוכב נולד", גאלה קוגן היא הדבר הבא, אופירה אסייג לא אוהבת סיגריות וכוכבי "הישרדות" לא יכולים לעזוב את הים.