mako
פרסומת

כוכבים ועבירות קלות

מייקל לואיס, גיא פינס, עדן ועודד, גדי סוקניק ופליטי האח הגדול הגיעו לבכורה של הסרט החדש של וודי אלן. דנה מודן כמעט ולא

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק

חברת האופנה "מנגו" החליטה לפנק את סלבריטאי ארצנו ומקורביהם והזמינה אותם אתמול בערב לפרמיירה של סרטו החדש של הבמאי וודי אלן, "ויקי כריסטינה ברצלונה". הסיבה למסיבה: פנלופה קרוז, שהיא הפרזנטורית העולמית של הרשת, מככבת בסרט לצידם של בן זוגה השווה, חוויאר ברדם וסקרלט ג'והנסון.

הגיעו לפרגן לעצמם סרט בחינם פלוס קוקטייל ראוי: משה איבגי, דן תורג'מן, רובי פורת שובל, מייקל לואיס, יעל דן, דנה וייס, לימור וגדי סוקניק, חמי רודנר, אריק ברמן, אפרת גוש ובן זוגה האמרגן חיים שמש, עדן הראל ועודד מנשה, גיא פינס, יובל שרף, שלי גפני ובעלה אופק קאירי, ויקה שוורץ ובעלה רם קאירי, לימור גולדשטיין, שירלי גליק, לירון ויסמן, יובל כספין ועוד.

גם דנה מודן, אגב, הגיעה להקרנה עם חברה. אלא שהיא, בניגוד לכל השאר, לא אישרה את הגעתה מבעוד מועד. מה שגרם לבעיה כי לא היה כרטיס שמור על שמה. אלא שאז היא שאלה אם אפשר לארגן לה אחד זוגי בכל זאת. אז ארגנו, אלא מה?