מעיין חודדה מצפה לבן
מעיין ומוטי חודדה אמנם העדיפו להימנע מלחשוף את מין התינוק שיביאו לעולם בעוד מספר חודשים, אבל אנחנו כבר יודעים. תמיר גל כבר יכול להכין את השיר
יפעת הללי
makoפורסם:

מעיין חודדה ובעלה מוטי מטפחים בטן הריונית סוערת מזה ארבעה חודשים, מתוכם שבועיים בתוך בית "האח הגדול".
בשבועיים האלו הבהירו בני הזוג בכל הזדמנות שהם אמנם יודעים את מינו של העובר, אך כמיטב הסלבריטאים מעדיפים לשמור את המידע לעצמם ולא לגלות לנו.
אתם בטח תשמחו לשמוע שבדקנו וחקרנו וכעת מתברר שבעוד פחות מחצי שנה יביאו השניים לעולם בן זכר ראשון. שנאמר, חודד קטן.
ואם נדמה לכם שכבר שמעתם את זה, הסיבה היא שבזמן שחודדה בילתה בבית האח היא בחרה להתייחס לעובר שלה בלשון זכר, מה שאולי הביא לה את המזל.
באחת השיחות בבית חודדה אף העלתה שמות אפשריים לרך שיוולד, במידה ויהיה בן, כשבין היתר עלו שם השמות ארז ודניאל. ארז, אה?
מצאתם טעות לשון?