mako
פרסומת

שירים ושיערות: נינט טייב שוב מסתפרת

נינט אמנם נסעה לליברפול, אבל זה לא אומר שהיא מפסיקה להתעלל בפריזורה שלה. הפעם היא גילחה חצי ראש והעלתה תמונות לפייסבוק. אנחנו זורמים, הכי רוק'נרול

יפעת הללי
mako
פורסם:
נינט טייב שוב מגלחת חצי ראש, אוגוסט 2011
צילום: מתוך פייסבוק, mako
הקישור הועתק
נינט טייב שוב מגלחת חצי ראש, אוגוסט 2011
גלח לי כבשה | צילום: מתוך פייסבוק, mako

נינט טייב נמצאת כבר מספר שבועות בליברפול בעבודה על אלבום חדש, אבל זה שהיא רחוקה מכאן לא אומר שהיא מפסיקה לייצר לנו כותרות, ובטח שלא תספורות. בעמוד הפייסבוק הרשמי שלה, למשל, היא שתפה אותנו בפריזורה חדשה. שוב. הפעם בלי בלונד או ורוד, פשוט ראש חצי מגולח.

אפשר להגדיר את הפריזורה המתחלפת של נינה כתחביב ישן, כי לאורך השנים עברה אי אלו מהפכים (הדרמטי ביותר היה הקרחת שעשתה לפני למעלה משלוש שנים עבור פרסומת). אבל מאז היא ממשיכה לגוון - רק לפני שמונה חודשים חימצנה חצי מהראש לבלונד צועק, אחר כך הפכה את הבלונד לאפור כסוף ובאיזשהו שלב אפילו הסתובבה עם חצי ראש ורדרד. כל זה רק בחודשים האחרונים.

כנראה שגם בחו"ל נינה מרגישה צורך לגוון ולכן החליטה שוב לגלח חצי ראש. גם הרבה יותר נוח ומאוורר, אבל בעיקר משתלב לא רע עם אווירת הרוק שאופפת אותה. מזל שהיא העלתה תמונות, כדי שגם החבר יהודה לוי יוכל להתרשם.

נינט טייב ראש מגולח, אוגוסט 2011
ממעוף הציפור. לא נורא יודה, זה יצמח | צילום: מתוך פייסבוק, mako