mako
פרסומת

בתולת הביקיני: דנה פרידר מצטלמת בבגד ים

שחקנית "עספור" התייצבה הבוקר לצילומים עבור קמפיין בגדי הים של רשת TNT, ולראשונה בחייה עלתה על ביקיני מול המצלמות ודיגמנה שלל של פוזות קיציות. לצידה הוצב לא אחר מאשר האיש והקוביות - גיא לובלצ'יק

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
דנה פרידר ל TNT
השיזוף היישר מסנטוריני | צילום: עודד קרני, mako

כולנו כבר ראינו לא מעט תמונות של שלל דוגמניות, שחקניות וטאלנטיות שלא התביישו להצטלם בעבר בבגדי ים קטנטנים. וזה היה רק עניין של זמן עד שגם העספורית דנה פרידר, שמתחזקת בעצמה גוף די מושלם, תצטרף לרשימה המכובדת הזו.

פרידר התייצבה הבוקר בסטודיו תל אביבי כדי לעלות בפעם הראשונה בחייה על ביקיני מול המצלמה, עבור קולקציית בגדי הים של רשת TNT. והיא לא עשתה את זה לבד - לפרידר הצטרף אחד שמורגל טוב טוב בצילומים מהסוג הזה, הדוגמן גיא לובלצ'יק. השניים נפגשו על הסט ובתחילה היו עסוקים בלהשוות שיזוף (פרידר זה עתה  חזרה מחופשה בסנטרוני עם בן זוגה, קובי פרג') וקוביות בבטן. מי ניצח? תספרו בעצמכם.

לובלצ'יק, אגב, נבחר אמנם לדגמן את קולקציית בגדי הים הגברית של החברה, אבל הוא עדיין מתמודד על תפקיד הפרזנטור של החברה בעונה הבאה, לצידה של פרידר, ומולו מתמודדים גם יון תומרקין וליבי רן. תשובות סופיות עדיין אין, אבל מהכימיה שלו עם פרידר אתם בהחלט מוזמנים להתרשם.

דנה פרידר ל TNT
אהבתם? | צילום: עודד קרני, mako
דנה פרידר ל TNT
עד הקיץ הבא | צילום: עודד קרני, mako
פרסומת
דנה פרידר ל TNT
לובלצ'יק ופרידר. למי יש יותר קוביות? | צילום: עודד קרני, mako
דנה פרידר ל TNT
למרות שקשה לנצח אותו | צילום: עודד קרני, mako
דנה פרידר ל TNT
מי עושה יותר כפיפות בטן ביום? | צילום: עודד קרני, mako
דנה פרידר ל TNT
גם הבטן שלה לא מביישת | צילום: עודד קרני, mako
פרסומת
דנה פרידר ל TNT
אז מי ניצח? | צילום: עודד קרני, mako