mako
פרסומת

לא תראו אותה יותר בבגד ים

מירי בוהדנה החליטה לא להצטלם השנה למגזין בגדי הים של לוק ובלייזר. הפעם נאלץ להסתפק בהילה נחשון ובאילנית לוי בשלל פוזות אטרקטיביות. אין גבול להתעללות

יפעת הללי
mako
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק
אין תמונה
בוהדנה. מזל שיש ארכיון

מירי בוהדנה, מדוגמניות הדגל של מגזין בגדי הים של לוק ובלייזר, לא תשתתף בגיליון קיץ 2009 של המגזין.
כזכור, בשנה שעברה כיכבה בוהדנה על השער והציגה גוף מושלם, כמה רגעים בלבד אחרי לידת בנה הראשון. השנה לעומת זאת, החליטה בוהדנה לוותר על התענוג, לקחת פסק זמן ולתת לכם להתגעגע.

בחמש השנים בהן יוצא המגזין היו בוהדנה וגלית גוטמן שתי הדוגמניות הבולטות של המגזין, אלה שהתנוססו על השער ועל השער האחורי. בשנה שעברה נאלצנו להיפרד מגופה הענוג של גוטמן, שהחליטה בזמנו לפרוש מהפרויקט כחלק ממחשבה אסטרטגית שלה ושל מנהליה, וכעת נאלץ להתמודד עם חסרונה של בוהדנה. 

ומה לגבי השנה הבאה? כרגע היא לא מתחייבת, ובהחלט ייתכן שנזגה להופעה נוספת. בינתיים, אתם מוזמנים להתנחם באילנית לוי והילה נחשון. בשער האחורי: אור גרוסמן ומורן נמני. גם טוב.

סוכנות "לוק", המייצגת את בוהדנה: "אין תגובה".