mako
פרסומת

קובי פרץ לאח הגדול VIP?

"רוקדים עם כוכבים" או לא, קובי פרץ נתקל אתמול במהלך השקת חנות צעצועים במפיק של ה"אח הגדול" ושאל אותו מתי מתוכננת עונה נוספת של "האח הגדול VIP". יש משהו שאתה רוצה לספר לנו, קובי?

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
קובי פרץ - אירוע טויס אר אס
קובי פרץ. כוכב | צילום: רפי דלויה, mako

בזמן שחזוס לוז נחת אתמול בארץ, היו כאלו שיותר התלהבו דווקא מפתיחת חנות הדגל של "טויס אר אס" במתחם סינמה סיטי שבראשון לציון. קובי פרץ, למשל, הוא אחד מהילדים שסירבו לגדול כשהגיע למקום עם בנו ליאל-גבריאל חמוש במשקפי שמש אותם לא הסיר מעיניו כל הערב, ולעזאזל עם העובדה שהוא בחנות צעצועים.

פרץ, שמשך את רוב תשומת הלב והיה עסוק רוב הזמן בלחתום למעריצים שהיו באזור והקיפו אותו, מצא כמה רגעים לסמול טוק עם מפיק "האח הגדול" אלעד קופרמן. אז אנחנו לא יודעים מה לגבי העונה הבאה של "רוקדים עם כוכבים", אבל אנחנו כן יודעים שפרץ התעניין מתי יש עונה נוספת של "האח הגדול VIP". לא ברור מה יצא מזה, אבל אין ספק שזו הרמה להנחתה.

שפקס - אירוע טויס אר אס
מקס שפקס והבנות. לא נמאס לו? | צילום: רפי דלויה, mako

למרות שפרץ קיבל את תשומת הלב המירבית בין כל הכוכבים שהגיעו למקום זה לא מנע ממנו להיכנס אל מאחורי הבר בכוחות עצמו, ועל אף הימצאותם של שני ברמנים במקום, ולמזוג לו ולמנהלת יחסי הציבור שלו, שרית בירן, משקאות.

עוד הגיעו לחגוג את הפתיחה: האב הטרי אסי ישראלוף, שירז טל שהגיעה עם בנה וביקשה להיכנס מהכניסה האחורית כדי להימנע מעומס האנשים, שפקס שלא מוותר על אף אירוע והפעם הגיע עם בנותיו, נירו לוי והילדים, גילי סער, חני נחמיאס, ירמי קפלן, מורן גרוס, אביגיל פרל, נעמה קסרי ללא בן הזוג, אבי ביטר, מיכל ינאי ועוד רבים וטובים.

פרסומת
שירז טל - אירוע טויס אר אס
שירז טל. בלי עומס | צילום: רפי דלויה, mako
אביגיל פרל הישרדות - אירוע טויס אר אס
אביגיל פרל. בהחלט התאוששה מטראומת הגמר | צילום: רפי דלויה, mako
אסי ישראלוף - אירוע טויס אר אס
אסי ישראלוף. אב טרי | צילום: רפי דלויה, mako
נעמה קסרי - אירוע טויס אר אס
נעמה קסרי. ממיינת | צילום: רפי דלויה, mako
פרסומת
ניר לוי - אירוע טויס אר אס
נירו לוי. משתעשע | צילום: רפי דלויה, mako
מורן גרוס - אירוע טויס אר אס
מורן גרוס והבת. עדיין בלונדינית | צילום: רפי דלויה, mako
גילי סער - אירוע טויס אר אס
גילי סער. בחזרה לילדות | צילום: רפי דלויה, mako
ירמי קפלן - אירוע טויס אר אס
ירמי קפלן. אבהי | צילום: רפי דלויה, mako