mako
פרסומת

המירוץ לילדון: חן שילוני בחודש רביעי

חן שילוני בחודש הרביעי להריונה וכמו יתר חברותיה הדוגמניות, לא מסגירה סימנים ונשארת דקיקה כמו תמיד. גל גדות שיק?

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
אירוע זברה אשדוד 2011 חן שילוני
בטן זה לחלשות | צילום: שוקה כהן, mako

בזמן שבעלה של חן שילוני, אלון אפל, חגג את יום הגבר במכון כושר תל אביבי, היא הרחיקה עד אשדוד כדי להתמנגל בפתיחת סניף חגיגית של חברת ההלבשה "זברה" בקניון לב אשדוד. שילוני, שנמצאת בחודש הרביעי להריונה, המשיכה את טרנד חברותיה הדוגמניות והציגה לוק דקיק במיוחד.

שילוני לבשה בגדים שעשויים קצת לטשטש ואם לא היינו יודעים שהיא בהריון, בחיים לא היינו מנחשים. היא התמנגלה והתרשמה מהביגוד (גם בגדי ילדים) שיש לחברה. מה שכן, היא עדיין לא יודעת אם להסתכל על בגדים כחולים או ורודים, כי את מין התינוק היא תדע רק בשבוע הבא.

מלבד שילוני, הגיעו למקום עוד קולגות שלה מ"המירוץ למיליון" כמו אוסי וכרמית, וגם הראל מויאל ומיכל זוארץ. שבקרוב יככבו ב"הישרדות". הם פגשו שם את השורדת לשעבר והפרזנטורית של החברה, מירית וקנין, שבטח החליפה איתם חוויות.

גם הגברים של "שלוש", ארז נחום והתאומים בן ומיכה קדוש הגיעו לאירוע והתנחמו בשופינג, כי עם זוגיות הם לא יצאו מהתוכנית. עוד היו: שרון חזיז, מורן גרוס, אלון דה לוקו ומשפחתו, אתי לוי ואחרים.

אירוע זברה אשדוד 2011 חן שילוני ושרון חזיז
המטרה: לטשטש האמצעי: להתחבק עם שרון חזיז | צילום: שוקה כהן, mako
אירוע זברה אשדוד 2011 מירית וקנין והראל מויאל
ג'יבארו או סבאנה? | צילום: שוקה כהן, mako
פרסומת
אירוע זברה אשדוד 2011 אלון דה לוקו והמשפחה
דה לוקו פאמילייה | צילום: שוקה כהן, mako
אירוע זברה אשדוד 2011 אתי לוי
חי בתימן לנד | צילום: שוקה כהן, mako
אירוע זברה אשדוד 2011 הגברים של שלוש
הגברים של "שלוש", מנסים להתגבר על קים בוסי | צילום: שוקה כהן, mako
אירוע זברה אשדוד 2011 מורן גרוס
גרוס. מתה על הסטייל של זברה | צילום: שוקה כהן, mako
פרסומת
אירוע זברה אשדוד 2011 מיכל זוארץ
זוארץ, מצאה את פסלון החסינות? | צילום: שוקה כהן, mako