mako
פרסומת

עוד זה שורד וזה בא: שי אראל ואריק אלפר עושים לאנץ'

שי אראל מ"הישרדות" הגיע עם אשתו מליסה לפגישת עסקים בתל אביב, והשניים עצרו על הדרך לארוחת צהריים במסעדת הבראסרי. יודעים מי עוד אוהב לאכול בבראסרי? אריק אלפר, השורד האחרון של העונה הקודמת. קבלו מפגש פסגה

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
שי אראל, אריק אלפר, הישרדות, בראסרי
אלפר ואראל. אנחנו שנינו מאותו האי. בערך | צילום: שוקה כהן, mako

שמענו כל כך הרבה מהשורד שי אראל על כמה שהוא מתגעגע לאשתו, כמה שהיא חסרה לו וכמה שהוא לא יכול בלי המשפחה שלו, עכשיו הגיע הזמן לראות במי בדיוק מדובר. השניים הגיעו היום הגיעו היישר מעיר מגוריהם חיפה לתל אביב, כדי לבלות קצת זמן איכות במסעדת "בראסרי". והאמת שזו לא הסיבה היחידה שבגללה הם הדרימו כל הדרך לגוש דן.

עכשיו שאראל הוא אחד הסלבריטאים הכי חמים בביצה, מסתבר שאחד מאנשי העסקים בתחום המסעדנות, ששמע שלאראל יש מסעדה בשם "בשרלה" בחיפה, פנה אליו בהצעה לפתוח סניף תל אביבי. כך שארוחת הצהריים המאוחרת בבראסרי הגיע אחרי פגישת עסקים, שעשויה להוביל לפתיחת עסק חדש של השורד האחרון בפוטנציה.

ואם ביקור של אראל ואשתו בבראסרי זה לא אירוע מספיק נוצץ בשבילכם, מעניין מה תחשבו על מפגש הפסגה הבא: ממש במקרה עבר במקום גם השורד האחרון של העונה השנייה של "הישרדות", אריק אלפר, שנתקל באראל, עצר לשלום ונשאר לקצת קשקושים ורכילות משותפת. טיפים להצלחה בתוכנית לא באמת היו שם (בכל זאת, מיותר - הכל כבר צולם ומה שהיה היה), אבל אווירה חמימה והרבה איחולי הצלחה - דווקא כן.

שי אראל, אריק אלפר, הישרדות, בראסרי
הזוג אראל ונספחים. והנה מליסה סוף סוף, מצד ימין | צילום: שוקה כהן, mako
פרסומת
שי אראל, אריק אלפר, הישרדות, בראסרי
אלפר ואראל. מחליפים חוויות מאי המתים? | צילום: שוקה כהן, mako
שי אראל, אריק אלפר, הישרדות, בראסרי
ואז הוא כיבה לו את הלפיד ושלח אותו הביתה! | צילום: שוקה כהן, mako
שי אראל, אריק אלפר, הישרדות, בראסרי
קבלו אותה גם בפרופיל ימני | צילום: שוקה כהן, mako
פרסומת
שי אראל, אריק אלפר, הישרדות, בראסרי
שניים טוחנים | צילום: שוקה כהן, mako
שי אראל, אריק אלפר, הישרדות, בראסרי
נתראה בגמר, הא? | צילום: שוקה כהן, mako

עוד ב-mako בידור: מי מציק לשפרה קורנפלד בטלפון; בחורות עירומות, נערים חרמנים וג'וליה לוי בוקן; אחת אפס לקייטי: סורי קרוז תלמד בגן קתולי; ליידי גאגא נלחמת בהומופוביה.