עושה שורשים: אנחל בונני יעשה טיול שורשים
אחרי שסיים את הצילומים של שני סרטים במקביל, מתפנה אנחל בונני לדבר החשוב באמת: טיסה לאורוגוואי על מנת לבקר את משפחתו. אביו, שלא ראה את המשפחה במשך עשור, ילווה אותו, אתם תתמודדו עם זה שהוא לא כאן שלושה שבועות

אחרי שסיים לגלם בשני סרטים ("רוק בקסבה" ו"סלסה תל אביב") תפקידים ראשיים החליט הדוגמן-שחקן אנחל בונני לקחת קצת פסק זמן. ואין מקום ראוי יותר, כנראה, לעשות את זה מאשר באורוגוואי שם, אם אתם לא יודעים, נמצאת המשפחה שלו.
בקיצור, אל תחפשו את בונני בתקופה הקרובה ברחובות תל אביב, כי כבר מחר (שני) הוא יהיה על הטיסה שתיקח אותו על המסע המרגש. ואם דאגתם מי יארח חברה לבונני בזמן שהוא מתלבט בין עוף לבקר, אנחנו מבקשים שלא תדאגו, בין ביתר בגלל שאבא שלו יהיה במושב לידו. אביו, סתם שתדעו, לא ביקר את המשפחה במשך עשור.
אם אתם תוהים כמה זמן תצטרכו לחיות עם העובדה שבונני לא נושם את אוויר הרים צלול כיין כמונו, השניים יחזרו לארץ בעוד כשלושה שבועות. אנחנו נמתין בסבלנות.
מקבוצת התוכן והייצוג ADD המייצגת את בונני סירבו להגיב על הידיעה.