mako
פרסומת

טל ברקוביץ' ב"הנוסע השמיני"?

אחרי שסיימה את החופשה הארוכה בישראל שכללה את "רוקדים עם כוכבים", פרסומת ומציאת אהבה חדשה בדמותו של אריק ברמן, טל ברקוביץ' חזרה ללונדון וכבר הספיקה לעבור אודישן לסרטו החדש של רידלי סקוט. תחזיקו אצבעות

יפעת הללי
mako
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק
אין תמונה
ברקוביץ'. בקרוב בהוליווד?

 טל ברקוביץ' סיימה את השהות שלה בישראל וטסה חזרה ללימודי המשחק שלה בלונדון, משם היא גם תמשיך לתחזק את הקשר הזוגי עם הזמר אריק ברמן, איתו היא תיפגש שוב רק בביקור הבא שלה בפסח.

ברקוביץ' שכרה לעצמה דירה בשכונת צ'לסי  היוקרתית ומשם היא מתפעלת את הקריירה. אתמול היא ניגשה לאודישן לסרט החדש של רידלי סקוט, "פרומתאוס". מדבר בסרט המשך ל"הנוסע השמיני".

ברקוביץ' אמנם לא התמודדה על תפקיד ראשי, אבל אם היא תעבור את האודישן היא תככב בתפקיד משני שיכלול בתוכו הרבה הופעות שלה בבגדי ים וחזיות סקסיות, אנחנו מחזיקים אצבעות.

טל ברקוביץ' ואריק ברמן בבית קפה צמודים
ברקוביץ' וברמן. ייפגשו בפסח | צילום: אלעד דיין, mako