mako
פרסומת

יופי של ספר: סוכנות יולי השיקה לעצמה בוק

כמעט כל הדוגמנים והטאלנטים שחתומים בסוכנות "יולי" הגיעו להשקה של ספר חדש ובו תמונות שלהם עצמם, שאמורות לייחצן את הסוכנות בחו"ל. עדי נוימן אמנם נפקדה אבל מטר כהן, שכמעט הגיעה לגמר "פרויקט מסלול" האמריקני, נחתה שם ישר מהשדה

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
mako
בוסקילה. אני פה בשביל התמונות

סוכנות הדוגמנות "יולי" השיקה אמש במועדון "החתול והכלב" התל אביבי את The Book - ספר חדש של צילומי אופנה בשיתוף עם חברת "אירוקה", בו מככבים כל הדוגמנים והטאלנטים של הסוכנות. מי ברשימה? עדי נוימן, שלי גפני, שירלי בוגנים, מירי לוי של פבלו רוזנברג, אנה באומן, ויקה פינקלשטיין, ויקטוריה קצמן, גיא לובלצ'יק, אדריאנו חאובל ועוד.

רוב השמות הנ"ל אכן הגיעו לאירוע כדי לעשות כבוד, וגם מאיה בוסקילה, עינת שרוף ושחר צוברי נכחו שם כדי לפרגן לקולגות.

בגזרה הבינלאומית, עדי נוימן אמנם נעדרה עקב עניינים מקצועיים בחו"ל אבל מטר כהן, זו שכמעט הגיעה לגמר "פרויקט מסלול" האמריקאי והעבירה ערב או שניים עם יו גרנט, דווקא כן נחתה בארץ כמה שעות לפני והגיעה ישירות למקום. כהן, אגב, תשהה פה שבועיים ואז תחזור הוליוודה.

הספר החדש כבר יצא בכ-5,000 עותקים וזה הזמן להתחיל לחפש אותו. מטרתו העיקרית, אם תהיתם, הוא לשמש כלי שיווקי של הסוכנות במגעים ומשאים ומתנים שהיא מקיימת עם מלהקים וסוכנויות בניכר. מה שעובד.

mako
מטר כהן. הגיעה ישר מהמסלול - זה של שדה התעופה
mako
פינקלשטיין והארוס. זה בסדר, אני אעמוד פה בצד ואחכה שתסיימי לנשק גברים אחרים
פרסומת
mako
גבריאלוב ואלון. באה לפרגן לחבר המדגמן
mako
שחמון. יש חדש בגזרת אקי אבני, אגב?
mako
לוי. הגיעה בלי פבלו רוזנברג
פרסומת
mako
אנה באומן ובעלה. מייצגים את כל המשפחה
mako
חאובל ואנונימית. בלוק הוליוודי משהו
mako
גפני. אם כל הדוגמניות
פרסומת
mako
שרוף. די, הפעם אני לא מתכוונת לשיר