mako
פרסומת

ברייקינג ניוז: תקרית בר רפאלי ומיק ג'אגר ממשיכה לשגע את העולם

אחרי הדיווחים ב"אל-מונדו" הספרדי, גם ה"דיילי מייל" וה"אייריש מירור" עוסקים השבוע במריבה בין רפאלי ובן זוגה עדי עזרא לאחר שראה אותה רוקדת עם סולן רולינג סטונס. קייט מידלטון נושמת לרווחה

קרן בר לב
mako
פורסם:
בר רפאלי בדיילי מייל
תמונה מהעבר
הקישור הועתק

ברוך הבא לעולם שלנו, עדי עזרא: נראה שבן הזוג של בר רפאלי מגלה בימים אלה שחייה הפרטיים של חברתו לא מעניינים רק את התקשורת הישראלית, אלא גם עיתונים ואתרים נחשבים ברחבי העולם.

אחרי ש"אל-מונדו" הספרדי דיווח על התקרית במהלכה עזרא הוציא את רפאלי מרחבת הריקודים כשהבחין שהיא רוקדת קרוב מדי לסולן הרולינג סטונס מיק ג'אגר, גם התקשורת הבריטית החליטה להצטרף לחגיגה.

ה"דיילי מייל" הנפוץ, שרק לפני כמה ימים פרסם אייטם שלם שעסק בתמונת אינסטגרם של ג'אגר עם ישראלית אחרת – נועה תשבי, כתב על העניין בהרחבה ואף צירף תמונה של בר ומיק ממפגש אחר שלהם ב-2013. גם ה"מירור" האירי פרסם אמש אייטם בנושא.

עוד ב-mako בידור:

שני האתרים, אגב, ציטטו מתוך ראיון של רפאלי שהצטלמה בשמלות כלה למגזין "הלו!" הבריטי במאי. "אני במערכת יחסים, יש בחור מיוחד בחיי – אבל אנחנו לא מדברים על נישואין עדיין. אני בחורה רומנטית מאוד, אבל סולידית. אני אוהבת דברים קטנים – כשמישהו אומר לי שהוא אוהב אותי, או כשאני אומרת שאני אוהבת אותו".

בר רפאלי בדיילי מייל
הדיווח בדיילי מייל
פרסומת

בר רפאלי בדיילי מייל
גם המירור פרגנו

אין תמונה
אל מונדו היה הראשון מעבר לים