mako
פרסומת

הי דרומה

מעיין פורטר, המודחת שלא כצדק מ"הישרדות", חגגה יום הולדת 26. סיבה מספיק טובה בשביל מירית, אפרת, מיכל, אריק, בשבקין ואיגור להדרים עד אילת כדי לחגוג איתה

יפעת הללי
mako
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק
אין תמונה
פורטר. עוד סיבה למסיבה

אז מה אם חברי העונה השנייה של "הישרדות" כבר חגגו לחברה הליצנית שלהם, מעיין פורטר, יום הולדת 26 בשבוע שעבר בבר בתל אביב. זה לא אומר שאי אפשר להמשיך את החגיגה. בעיקר לחבורה המגובשת הזו שמאז שיצאה מהאי מבלה יחד ואף רואה את רוב הפרקים בהקרנות משותפות.

 וכך, כמו שכבר עשו מספר פעמים בעבר ותוך שמירה על הגיבוש הדי מוגזם שלהם, הדרימו מירית, אפרת, מיכל, אריק, איגור ובשבקין לסוף שבוע של יום הולדת באילת, עיר הולדתה של פורטר. 

החבורה ישנה בבית מלון ולא התנחלה בביתה של פורטר. מה שכן, מזג האוויר שתפס אותם שם לא היה מלהיב מידי, מה שגרם לחבורה הקשוחה להעביר את רוב זמנה בקניון האילתי. הכי הפתיע אותנו שעידן חביב לא היה באזור.

 

מירית ואיתי, הישרדות 2
מירית. מחופשה לחופשה | צילום: רפי דלויה, mako