mako
פרסומת

הוד מלכותה: לירן כוהנר חוגגת יום הולדת 25

מלכת היופי לשעבר ואחת הרווקות הכי לוהטות בשטח, חגגה יום הולדת 25 עם מקבץ מחברותיה הנאות. היה לוהט ומגניב

יפעת הללי אברהם
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק
אין תמונה
כלת השמחה חוגגת. מזל טוב

תגידו המון מזל טוב לדוגמנית ומלכת היופי לשעבר לירן כוהנר, שחגגה אתמול את יום הולדתה ה-25. נכון, היינו מעדיפים לראות אותה מבלה את המאורע עם חבר צמוד, אבל גם כשהיא חוגגת עם חברות, רווקה ומאושרת, זה עדיין נראה שמח וטוב לא פחות.

כוהנר, כזכור, נפרדה רק לאחרונה מעדי עזרא לאחר מספר חודשים ביחד. מאז, הלוהטת שמרה על שתיקה, לא מיהרה לדבר על האקס המדובר, אבל עדיין ממשיכה להגיע לאירועים מתוקשרים ומראה שהיא לגמרי המשיכה הלאה.

כזכור, מלבד עזרא שליווה אותה עד לא מזמן, ברזומה הרומנטי של כוהנר יש עוד מספר גברים אטרקטיביים, ביניהם, הזמר נתן גושן והשחקן-מנחה, עפר שכטר.

את יום ההולדת היא חגגה במסעדת יאסו תל אביב עם החברות הכי טובות שלה כמו ענבל שלוי, שביט ויזל, שיר מורנו ואחרות. מקווים שביום הולדת 26 גם גבר יהיה מעורב בעניין.

אין תמונה
נשיקת יום הולדת עם החברה מורנו. בכייף
אין תמונה
איפה איפה העוגה
פרסומת
אין תמונה
החברות הטובות מפנקות
אין תמונה
אין בני זוג בערב הזה
אין תמונה
חולות עלייך
פרסומת
אין תמונה
היא רווקה להזכירכם