mako
פרסומת

קרן פלס והחבר כבר לא מתחבאים

קרן פלס הגיעה עם בן זוגה בשבועות האחרונים, הקלידן עמרי בר, למסיבת אלבום זהב של הקולגה אברהם טל. אין יותר לצאת מהארון מזה

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
אברהם טל משיק
פלס ובר. איפה היית כל השנים? | צילום: עודד קרני, mako

כמה שבועות אחרי שקרן פלס נפרדה באופן רשמי מבעלה בשנה האחרונה, תומר גרצנל, היא כבר התנחמה בזרועותיו של הקלידן שלה עמרי בר. אתמול בערב הגיעה פלס לפרגן לחבר הטוב, המוזיקאי אברהם טל, צמודה לקלידן שלה ובכך אישרה באופן סופי את דבר השמועות על באהבה חדשה בחייה.

טל הזמין את חבריו ומשפחתו לחגוג איתו את הגעתו של אלבומו "אורות" למעמד של אלבום זהב במועדון "שפרינצק" בתל אביב.

האורחים נהרו למקום כדי לפרגן לחבר ולקולגה ברגע המרגש, לצפות מיד אחרי בהופעה שלו ולסיים את הערב במסיבה עמוסת די.ג'איים עד השעות הקטנות של הלילה.

מלבד פלס והבויפרנד הגיע גם החבר הכי טוב שלה, קובי אפללו, הראל סקעת, הראל מויאל, אפרת גוש והצמוד שלה בחודשים האחרונים, ירון ברובינסקי, שי אביבי ואחרים.

אברהם טל משיק
מאחורייך | צילום: עודד קרני, mako
אברהם טל משיק
בר ואפללו. החבר והידיד | צילום: עודד קרני, mako
אברהם טל משיק
טל. שווה זהב | צילום: עודד קרני, mako
אברהם טל משיק
ברובינסקי וגוש. הולכים ומתחזקים | צילום: עודד קרני, mako
פרסומת
אברהם טל משיק
מויאל וטל. זה מים או שאתה ממש מתרגש? | צילום: עודד קרני, mako
אברהם טל משיק
סקעת. הורדתי אפליקציה אנטי אוחובסקי | צילום: עודד קרני, mako
אברהם טל משיק
עלייך כבר עשו סרט בערוץ 2? | צילום: עודד קרני, mako
אברהם טל משיק
אביבי וטל. כולם באו בשבילו | צילום: עודד קרני, mako