mako
פרסומת

שמחה גדולה הלילה: שונית פרג'י מתארגנת לחתונה

עוד מספר שעות תחליף פרג'י טבעות עם בן זוגה ואת הסטטוס לנשואה. עדשת הפפראצי תפסה אותה בהכנות לקראת הערב הגדול בחייה. פייר אחת היפות

יפעת הללי אברהם
פורסם:
שונית פרג'י מתארגנת לחתונה
צילום: ברק פכטר, mako
הקישור הועתק
שונית פרג'י מתארגנת לחתונה
גם אנחנו נפעמים | צילום: ברק פכטר, mako

לפני כשנה הציע שחקן הכדורגל תומר חמד (26) נישואין לבת זוגו בוגרת "הישרדות אולסטארס", שונית פרג'י (26).

תכנון החתונה היה עניין לא פשוט בהתחשב בעובדה שחמד עבר לחיות בניכר בגלל קבוצת הכדורגל הספרדית בה הוא חתום. אבל הנה היום הגיע.

הערב יכנס הזוג מתחת לחופה בהפקה מושקעת של חברתה הטובה של פרג'י, אירית רחמים. הלוקיישן נבחר בצפון הארץ, לשם יגיעו חברים ומשפחה כדי לחגוג עד לשעות הקטנות של הלילה.

אחרי שדאגנו לכם לתמונות ממסיבת הרווקות, לא נשאיר אתכם בידיים ריקות עד הערב. תפסנו את שונית ברגעי ההתארגנות לקראת הרגע המרגש בחייה. קבלו הצצה ראשונה כשהיא במספרתו של מיקי בוגנים.

נזכיר שהחתונה הייתה אמורה להיות יותר המונית ולהתקיים באחד האולמות במרכז הארץ, אך פציעה של חמד גרמה לשניים לבצע היערכות מחדש וללכת על אירוע מצומצם יותר. אל דאגה, המסיבה הגדולה עדיין בתכנון והיא תתקיים לאחר החלמתו של החתן.

פרסומת
שונית פרג'י מתארגנת לחתונה
ההתרגשות מעייפת | צילום: ברק פכטר, mako
שונית פרג'י מתארגנת לחתונה
באוויר שלא ימרח המייקאפ | צילום: ברק פכטר, mako
שונית פרג'י מתארגנת לחתונה
מהבוקר בלבן | צילום: ברק פכטר, mako
שונית פרג'י מתארגנת לחתונה
משפחה פוטוגנית | צילום: ברק פכטר, mako
פרסומת
שונית פרג'י מתארגנת לחתונה
בדרכה ליום המאושר בחייה | צילום: ברק פכטר, mako
שונית פרג'י מתארגנת לחתונה
פימפ מיי רייד | צילום: ברק פכטר, mako
שונית פרג'י מתארגנת לחתונה
ד"ש לחתן | צילום: ברק פכטר, mako