mako
פרסומת

איפה סופי? ציון מבלה לבד

ציון ברוך התנתק לכמה רגעים מהידידה החדשה והצמודה סופיה טייב, והתאחד עם החברים הוותיקים אסי ושלום. הם בטח ידאגו להשלים את הפערים בימים הקרובים

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
ציון ברוך
מרגיש ערום בלי ידידה ליד | צילום: ראובן שניידר , mako

כמה רגעים לפני שנבחרת ישראל בכדורגל עלתה על הדשא באיצטדיון רמת גן למשחק בו ניצחה את נבחרת לוקסמבורג, היו במקום לא מעט כוכבים.

לרכילויות הכי מעניינות - הצטרפו ל-mako בידור בפייסבוק

הסיבה: מתחם מיוחד שנסגר באיצטדיון כשעתיים לפני שהחל המשחק, שם ערך המותג "סופרגול" את האירוע לבחירת נבחרת החלומות בכדורגל ב-15 שנים האחרונות ובחירת שחקן ה-MVP.

כמובן שהיו שם מיטב שחקני כדורגל מהעבר וההווה כמו אייל ברקוביץ' וילדיו, אריק בנאדו והבן, שמעון גרשון והילד, חיים רביבו ואחרים, אבל מלבדם היו גם כמה מגזרת הכוכבים ואומני הבידור שאוהבים כדורגל ובאו לפרגן.

אייל גולן הגיע לאירוע מלווה בבנו, לא אחרי שליווה את בת הזוג רוסלנה רודינה לאירוע השקה אחר, שם הוא פגש כאלו כמו ציון ברוך, שהגיע ללא סופיה טייב שצמודה אליו לאחרונה, שלום מיכאלשווילי, אסי ישראלוף, ירון ברלד ואחרים.

שלום מיכאלשווילי
אני לא מספיק טוב בשבילו? | צילום: ראובן שניידר , mako
אייל גולן
רומנטי מאוד | צילום: ראובן שניידר , mako
פרסומת
אייל ברקוביץ'
הקוסם ויורשיו | צילום: ראובן שניידר , mako
אריק בנאדו
בנאדו והילד. ד"ש לאמא | צילום: ראובן שניידר , mako
חיים רביבו
רביבו. מתוקתק | צילום: ראובן שניידר , mako
פרסומת
ירון ברלד
ברלד. פחות מתוקתק | צילום: ראובן שניידר , mako
שמעון גרשון
גרשון והבן. ערב של גברים | צילום: ראובן שניידר , mako