mako
פרסומת

סינגולדה וחברים: עידן וטהוניה מאוהבים

המגה קאפל החדש של הביצה ממשיך את סיפור האהבה המשותף, והפעם הם עשו ממ"ב ובילו עם הגיטריסט אבי סינגולדה בהופעה. בשלושה וחצי חודשים בבית "האח הגדול" לא ראינו את טהוניה מחייכת ככה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
טהוניה רובל ועידן יניב
צילום: מתוך האינסטגרם של טהוניה רובל, instagram
הקישור הועתק
טהוניה רובל ועידן יניב
מבלים עם סינגולדה. יש להם אהבה | צילום: מתוך האינסטגרם של טהוניה רובל, instagram

אם זה נראה לכם מוכר, אתם צודקים: לפני מספר ימים הייתה זו מארינה מקסימליאן בלומין שהעלתה תמונה לרשת החברתית כשהיא מצולמת עם בן זוגה הטרי, גיא מנטש, והגיטריסט אבי סינגולדה, כשמתחת לתמונה היא כתבה שמדובר בנגן הכי טוב ובזמר הכי טוב.

כמה ימים אחרי, ובאותה הרשת החברתית צצה לה תמונה כמעט זהה, עם כיתוב דומה- "עם הנגן הכי טוב והזמר הכי טוב", אלא שהפעם הייתה זו טהוניה רובל שהעלתה תמונה, כשהיא מצולמת עם בן זוגה הטרי, עידן יניב וסינגולדה.

אם חשבתם שמדובר במשהו חולף, מסתבר שהמגה זיווג הזה צפוי להישאר איתנו בתקופה הקרובה, כשהשניים יצאו אתמול לדייט נוסף.

הפעם זה היה במועדון "זאפה" בתל אביב בהופעה של הגיטריסט המפורסם ולא חסכו מאיתנו תמונות מהבילוי שמאוד מזכירות את אלה של ממ"ב. העיקר ששתיהן מאושרות.

טהוניה רובל ועידן יניב
תראו את החיוך הרחב | צילום: מתוך האינסטגרם של טהוניה רובל, instagram
אין תמונה
מעניין מאיפה הם גנבו את הרעיון