mako
פרסומת

כבר לא שווים: דנקר ובוטנר פרודים רשמית

לרן דנקר הייתה אמש פרידה כפולה. האחת, מהופעת פרידה מבן זוגו המקצועי עילי בוטנר. השנייה, מהארץ. בעוד שבוע וחצי הוא כבר יהיה עמוק עמוק בארה"ב

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
הופעה של הצמד שווים - רן דנקר ועילי בוטנר
דנקר ובוטנר. כבר לא שווים | צילום: אורי אליהו, mako

אחרי שכבר בישרו על הפרידה ואף נתנו לנו מספר חודשים לעכל את המצב החדש, עלו אמש צמד השווים רן דנקר ועילי בוטנר לשתי הופעות אחרונות במועדון הזאפה בתל אביב. בקהל: מעריצים אדוקים שהיו גם ב-200 ההופעות של הצמד, פלוס לא מעט קולגות.

 במקרה של דנקר מדובר בפרידה כפולה, כי בעוד שבוע וקצת יגיע סוף סוף הרגע הגדול והמדובר שבו הוא יטוס מכאן לארה"ב לשם טיפוח הקריירה הבינלאומית שלו. ואל תבכו יותר מדי, מקורבים לדנקר מספרים שהוא מתכנן להגיח בארץ כבר אחרי חודש וחצי בניכר. 

באו לנפנף לשלום: חברתו הטובה של דנקר שני כהן, עידן רייכל, יעל גולדמן בלי הבעל אורי פפר, אריק ברמן, קובי אפללו ואחרים. האקסית יעל פוליאקוב, לעומת זאת, דווקא לא טרחה. טוב, אולי הפרידה ממנה תהיה אישית יותר.

הופעה של הצמד שווים - רן דנקר ושני כהן
דנקר וכהן. חברים מהסיקסטיז | צילום: אורי אליהו, mako
הופעה של הצמד שווים - רן דנקר
בעוד חודש וחצי הוא חוזר | צילום: אורי אליהו, mako
הופעה של הצמד שווים - עידן רייכל
בוטנר פנוי. אולי תצרף אותו לפרויקט? | צילום: אורי אליהו, mako
פרסומת
הופעה של הצמד שווים - יעל גולדמן ואריק ברמן
אז מה את אומרת על נישואים פתוחים? | צילום: אורי אליהו, mako
הופעה של הצמד שווים - קובי אפללו
להיכנס או לא להיכנס. זאת השאלה? | צילום: אורי אליהו, mako
הופעה של הצמד שווים - חן אהרוני
למה מצלמים אותי? | צילום: אורי אליהו, mako
הופעה של הצמד שווים - רן דנקר ועילי בוטנר
דנקר את בוטנר בפעם אחרונה | צילום: אורי אליהו, mako
פרסומת

עוד בmakoבידור: השינויים הצפויים בגמר "כוכב נולד"; פפראצי: הראל סקעת עם האופנוע; מייקל ג'קסון ייקבר ב-3 בספטמבר; רנה זלווגר במראה אנורקטי; ליאת בלו בביקיני; ו"ג'י איי ג'ו כוח המחץ" הוא סרט אקשן משובח.