הופ הופ טרללה: תמיר ורדי חוגג יום הולדת עם אביבית בר זוהר
ממש היום חוגג תמיר ורדי יום הולדת 37, והוא בחר לציין את המאורע בסולידיות יחד עם החברה הטובה אביבית בר זוהר. מזל טוב

ממש היום מציין תמיר ורדי, יוצא בית "האח הגדול" שלאחרונה חזר לחיינו בפינה בתוכנית בערוץ 24, את יום הולדתו ה-37. אם חשבתם שהוא יערוך מסיבה גדולה טעיתם, כי ורדי העדיף לפגוש את החברה הטובה שלו עוד מימי הבית, אביבית בר זוהר, באחד מבתי הקפה בתל אביב באווירה סולידית ורגועה.
טוב, עד כמה שיכולה להיות אוירה רגועה כשורדי ובר זוהר במקום אחד. השניים משכו לא מעט תשומת לב, בין היתר בגללשלל הבלונים שהיו סביבו כחלק מחגיגות יום ההולדת. למקרה שתהיתם, בר זוהר הפתיעה את ורדי בבית הקפה ולשם הגיעו לו זרי פרחים, בלונים וממתקים.
אז אחרי שקותי סבג חגג רק בסוף השבוע האחרון את יום הולדתו ה-30 במסיבת בריכה ושאר פינוקים, ורדי בחר לחגוג עם בר זוהר, רק שניהם. אנחנו דווקא אהבנו את הגיוון אבל אל תדאגו, כשהוא יעשה מסיבה גדולה, נדווח גם משם.






