ויקי מגיבה לאמירה של עומר: "אין דבר כואב יותר מזה שמישהו מטיל ספק בכוונות שלך"
אחרי שעומר בר, בן זוגה ב"חתונה ממבט ראשון", טען כי ייתכן שהגיעה לתוכנית כדי להתפרסם, ויקי חלמי הגיבה בפוסט באינסטגרם וחשפה כי הדברים פגעו בה עמוקות. "לא מאמינה שאני צריכה להוכיח למישהו את הכוונות שלי"


הפרק האחרון של "חתונה ממבט ראשון" היה לא פשוט לצפייה עבור ויקי חלמי. החתן שלה בתוכנית, עומר בר, העלה בפעם השנייה במהלך העונה את התהייה אם ויקי הגיעה לתוכנית במטרה להתפרסם. את אותן מחשבות החתן שיתף את המצלמות, אבל לא את הכלה, שגילתה על כך רק בצפייה בתוכנית אמש. הבוקר (שני), שיתפה ויקי בחשבון האינסטגרם שלה על התחושות שמציפות אותה נוכח הדברים.
"אני כותבת את המילים האלה ולא מאמינה שאני בכלל נמצאת במקום שבו אני מרגישה צורך להוכיח למישהו את הכוונות שאיתן הגעתי לתוכנית. אין דבר שכואב יותר מלשמוע שמישהו מטיל ספק בכוונות שאיתן הגעת, כי האמת היא אחרת", שיתפה הכלה.
"אני כל כך אוהבת את החיים שלי, אני אוהבת את הסטודיו שלי, את הילדות שאני זוכה ללמד אותן ריקוד ובמה, את השיגרה שלי, את ריו וקואן, את המשפחה שלי ואת כל מה שבניתי בעשר אצבעות. אני באמת אוהבת את החיים שלי כמו שהם, עד כדי כך שלא הייתי רוצה שדבר בהם ישתנה. הדבר היחיד שהיה חסר לי היה אהבה, ובשביל המקום הזה בלב בחרתי להיכנס למסע הזה. נכנסתי כדי לתת לעצמי הזדמנות לאהוב ולהיות נאהבת - וזו הייתה, ותמיד תהיה, הסיבה היחידה".
כזכור, מערכת היחסים בין השניים התחילה ברגל ימין ואפילו נתנה רושם מבטיח מאוד, אך מהר מאוד הדברים התהפכו ולא מעט פערים צצו. זו הפעם השנייה שהחתן תוהה בנוגע למניע של הכלה להגיע לתוכנית, בין היתר בגלל השתתפות קודמת שלה בתוכניות ריאליטי כמו "נינג'ה ישראל" ו"הכוכב הבא". לצד זאת ולמרות הקשיים, ויקי ועומר מתעקשים למצוא דרך ללב אחד של השנייה, ואת הפרק האחרון הם סיימו בתחושה טובה ובארוחה מפנקת שארגן עבורם החתן.