יעל שלביה: "מי שמכיר אותי יודע שזה הפחד הכי גדול שלי"
הדוגמנית שיתפה בסוף השבוע המטלטל שעבר עליה ועל ועל הכלבה תות, שהובהלה לווטרינר ונאלצה לעבור הרדמה. "הרגשתי כמו אמא אבודה", סיפרה שלביה על החרדה שנקלעה אליה בזמן שהיא והכלבה נתקעו בכביש בזמן אזעקה. לבסוף השתיים יצאו מהאירוע בשלום, אך שלביה נשארה עם כמה מחשבות על כל האירוע


אמש (שבת) שיתפה הדוגמנית יעל שלביה בסופ"ש שנאלצה לעבור יחד עם הכלבה שלה, תות. "הילדה היפה שלי הקיאה כל הלילה של חמישי, הרגשתי כמו אמא אבודה שלא יודעת מה לעשות. ממש פחדתי לצאת איתה באמצע הלילה עם כל האזעקות", כתבה שלביה בחשבון האינסטגרם שלה והוסיפה: "על הבוקר הגענו לווטרינר הקבוע שלה בחולון, הוא מכיר אותה מאז שהיא תינוקת ואני סומכת רק עליו".
תות, שאכלה משהו לא טוב בגינה והתייבשה נאלצה לעבור הרדמה אצל הווטרינר. "יצאתי עם תות מהווטרינר אחרי הרדמה בידיים שלי כי היא לא מצליחה ללכת והתחילה אזעקה. מי שמכיר אותי יודע שזה הפחד הכי גדול שלי - אזעקה באמע הכביש ותות בידיים שלי. מזל שמצאתי מקלט קרוב", שיתפה שלביה.


לבסוף כתבה: "הגענו הביתה בשלום ברוך ה' ונחנו כל השבת, תות מרגישה יותר טוב. מחר יום האישה וכל השבת חשבתי על איזה מטורפות האימהות במדינה שלנו ובאופן כללי, הורים במדינה שלנו מתמודדים עם דברים שבאמת אי אפשר להסביר".
