"אין לי ספונסר. אני הספונסרית": אביבית בר זוהר מאבדת סבלנות
יוצאת הריאליטי בת ה-44 מתמודדת עם הרבה ביקורת בגלל אורח החיים שלה, שלא ידוע כחסכוני. אבל עכשיו היא החליטה לענות באופן ברור לטענות על "מאיפה הכסף", ועל כך שמאחוריה עומד גבר מבוסס שמשלם לה על הכל. "כמה אנשים צרי עין? הקדוש ברוך הוא החליט לגעת בי. הוא החליט שאני אצליח"


לאביבית בר זוהר עלה. יוצאת הריאליטי בת ה-44 החליטה היום (רביעי) להגיב למי שמטיל ספק במקום שממנו מגיע הכסף שלה, ומבהירה: אין לה ספונסר. "אני. אני אביבית בר זוהר ואני הספונסרית", אמרה בתיעוד שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה.
"אתם תיאלצו לקבל את זה. אני לא אספוג יותר תגובות 'שיש לה ספונסר', 'מי משלם עליה', 'מי קונה לה', 'היא בטח תורמת מכספים של אנשים אחרים'. איזה קשה זה לדעת שיש פה אישה שעובדת מאוד קשה למחייתה, ישראלית, מהעם שלכם. תלמדו לפרגן. תלמדו לפרגן לאישה שעובדת קשה. ולא, אין לה ספונסר", הוסיפה.
"הנה, הפכתי להיות ספונסרית של עצמי, של הסובבים אותי, תיאלצו לקבל מדינת ישראל. כמה אנשים צרי עין? כמה תגובות רעות אני פוגשת על זה שמאיפה יש לי כסף, מאיפה יש לי כספים? מחברת הקוסמטיקה שלי. שהקדוש ברוך הוא החליט לגעת בי. הוא החליט שאני אצליח. הוא החליט - לא אתם, כי אתם לא עזרתם לי".

עוד אמרה בתקיפות: "לא מעניין אותי הריכולים שלכם, לא מעניין אותי הלשון הרעה שלכם שאתם עושים עליי, על הטיסות שלי, על היהלומים שלי, על התיקים שלי. ככה בא לי לחיות. אבל בד בבד אני לא שוכחת את הצד שצריך. את הצד שקשה לו. אני תמיד אחיה את החיים שלי כאביבית, אבל תמיד-תמיד אני מסתכלת על האדם שחסר לו. זאת אני, זה האופי שלי, ואתם תיאלצו להתמודד".