mako
פרסומת

לייקי מ"חתונמי" על החזרה בשאלה: "היה למשפחה קשה בהתחלה"

לייקי גליק מסקרנת לא רק את תומר גרינברג ששודך לה ב"חתונמי", אלא גם את הצופים שמציפים אותה בשאלות. כעת היא עושה סדר ומשתפת על היציאה בשאלה, התגובות במשפחה - וגם על האתגר בבניית הזוגיות: "לא הרגשתי הידלקות ומשיכה ראשונית"

לילך מרקוביץ'
פורסם: | עודכן:
לייקי גליק
צילום: מתוך "חתונה ממבט ראשון", קשת 12
הקישור הועתק

כלת "חתונמי" לייקי גליק שנולדה למשפחה חרדית, שינתה את חייה מקצה לקצה כשיצאה בשאלה. סיפור חייה עורר סקרנות בקרב צופי "חתונה ממבט ראשון" (פרק חדש בחמישי, קשת 12), וכעת היא מספקת תשובות לכמה מהשאלות שהעסיקו אותם. בסטורי שהעלתה שיתפה גליק בתהליך ההתרחקות מאורח מהחיים הדתי, חשפה כיצד הגיבו בני משפחתה לשינוי - וגם הסבירה למה הניחה שישדכו לה חנון.

"אני מאוד אוהבת את היהדות, הדת והמסורת", כתבה גליק. "התחלתי לצאת בשאלה סביב התיכון. זה תהליך ארוך ואני מרגישה שבשנים האחרונות הגעתי למקום שנכון לי, ויש לי רק כבוד ואהבה לעולם שממנו הגעתי. ההורים שלי מהממים ומקבלים את הדרך שלי, למרות שאני בטוחה שגם היה להם קשה בהתחלה. אני מגיעה אליהם בשורטס וגופיה והם מקבלים אותי באהבה".

הסטורי של לייקי
צילום: אינסטגרם, סעיף 27 א'

עוד היא התייחסה הכלה לחתן שהמומחים שידכו לה בתוכנית, תומר גרינברג. התאמה שסחפה לא מעט ביקורת מצד הצופים, בעקבות העובדה שלייקי ביקשה מהמומחים לא לשדך לה חתן חנון. "בואו נדבר על סאגת החנון, הבנתי די מהר שזה הטיפוס כשראיתי אותו", הסבירה הכלה. "לא הופתעתי, הדגשתי למומחים שאני מעדיפה פחות חנון כי הנחתי שכנראה ישדכו לי חנון, גם אני חנונית. התבאסתי כי לא הרגשתי את ההידלקות והמשיכה הראשונית. בגלל שהיה לנו חיבור טוב נלחצתי שאני נכנסת לסיטואציה מורכבת וקיוויתי שההידלקות תקרה. הגעתי ממש פתוחה וניסיתי לא להגיע למסקנות מהר".