mako
פרסומת

שמונה ימים אחרי הלידה: קורל חוטה חושפת את השם שבחרה לבנה הבכור

אחרי היריון קיצי, עליו שיתפה לא מעט, ואחרי התמונה המרגשת מחדר הלידה, בלוגרית האוכל ערכה היום את טקס הברית לבנה הבכור וחשפה את השם הנבחר. הלכה על שם עברי וסולידי

לילך מרקוביץ'
פורסם:
קורל חוטה בברית לבנה הבכור
צילום: naama_aroas, יחסי ציבור
הקישור הועתק

שמונה ימים אחרי הלידה המרגשת, בלוגרית האוכל ויוצרת התוכן הקולינרית קורל חוטה (27) ובעלה ניר סולומון ערכו היום את טקס הברית של בנם הבכור וחשפו את שמו: אֵלִיָּה.

כזכור, לפני קצת יותר משבוע שיתפה חוטה תמונה מבית החולים ובישרה על הולדת בנה. "ברוך הבא לעולם, מלך שלנו", כתבה בפוסט באינסטגרם שלה.

בריאיון שהעניקה חוטה לאחרונה לפודקאסט mako Eats בהנחיית ריטה גולדשטיין, היא שיתפה על ההיריון הקיצי והלא פשוט שעברה: "לא חשבנו על הטיימינג הזה של החום", הודתה בנוגע לחששות מלידה בקיץ. בנוסף, חשפה כי בעלה ניר כמעט רצה "להרוג" אותה על כך שמצאה את עצמה קונה בגדים חדשים כמעט מדי שבוע, בעקבות השינויים הדרמטיים במידות הגוף שלה.