"תירגעי מותק": אחרי התיעוד הבעייתי - נת'ניאל בוזוליץ' מגיב
השחקן האוסטרלי אומנם העתיק את חייו לישראל, אבל זה מגיע גם עם החסרונות של להימצא תחת מתקפת טילים מאיראן. אחרי שתיעד את עצמו הבוקר על רקע אזעקה - ולא בממ"ד, כעת הוא מגיב לתיעוד שלו שעלה באינסטגרם של mako סלבס


השחקן האוסטרלי נת'ניאל בוזוליץ' תיעד את עצמו הבוקר עומד במרפסת שלו בתל אביב, כשמאחוריו נוף לחוף הים הריק - וברקע אזעקות. אלא שבוזוליץ' בן ה-42 לא היה נראה מוטרד, להפך. כעת, בסרטון אחר שלו שהעלה הערב (שלישי), הוא התייחס לתיעוד שלו שפורסם בחשבון האינסטגרם של mako סלבס, וניסה להסביר מה עמד מאחוריו.
"תעקבו אחריי באינסטגרם השבוע, תראו שעברתי ממקלט למקלט. יש לי עכשיו גלריה שלמה בטלפון שמוקדשת רק למקלטים. בכל אופן, הייתי הבוקר במרפסת והאזעקה התחילה, אז חשבתי לתעד את זה, להראות לאנשים - יש פה חוף, כן? חיים רגילים, וטילים בליסטיים בדרך".
עוד הוסיף השחקן, שהתמסר להסברה מאז 7 באוקטובר ולאהדה שלו לישראל: "בואו ניתן לעולם להבין מה קורה. בכל אופן זה בטח יום שקט לרכילות, כי כל חשבונות הרכילות בישראל כותבים 'נייט לא נכנס למקלט', וואו, תירגעי מותק, אני נכנס למקלטים. אבל תודה שאתם אוהבים אותי כל כך".
בוזוליץ', נזכיר, שבקרוב יפזז על המסך בעונה החדשה של "רוקדים עם כוכבים", לא מעביר את ימיו או לילותיו לבד במרפסת שלו בת"א. רק בחודש שעבר סיפרנו לכם כי השחקן מנהל מערכת יחסים עם מדריכת הפילאטיס הישראלית שולמית סאיל, שצעירה ממנו ב-16 שנים.