הבטיחה וקיימה: אושיית הרשת עומר לוי ובן זוגה התחתנו באירוע מושקע
כמה ימים אחרי מסיבת הרווקים המשותפת, ואחרי שחגגה טקס הפרשת חלה מושקע, יום החתונה של יוצרת התוכן ובן זוגה הגיע – והחגיגה בעיצומה: כפי שכבר סיפרנו לכם לראשונה, לוי לא התפשרה - או חסכה על המאורע. למוזמנים חיכתה גם הפתעה. בשעה טובה


שנה וחודשיים אחרי שאמרה לו "כן" בחופשה רומנטית בתאילנד, יוצרת התוכן עומר לוי ובן זוגה מעיין לוי (המכונה "מאמי") התחתנו הערב (שלישי). בני הזוג, שמכירים מהצבא אבל בשש השנים האחרונות מתחזקים זוגיות - גם ברשתות, הגיעו לחופת השקיעה שלהם באולם האירועים "על הים" שבקיסריה.
400 אנשים בלבד הוזמנו - בלי ילדים, כפי שהתבקשו המוזמנים והמוזמנות, שנאלצו לוותר על השמלה השחורה הקלאסית למאורע, אחרי שקוד הלבוש בהזמנה רמז: "נשמח שלא תגיעו בשחור".
בין האורחים שפינו מזמנם והגיעו לכבד נצפו תרצה כהן ובן הזוג הכדורגלן דורון ליידנר, אורטל עמר ובן הזוג איתי אדלר, עינב בובליל ובעלה אלי, עמית חן, ירדן ויזל, עידן שלווה ובן הזוג, ירדן טויזר, מתנאל לייני ובן זוגו האדריכל מידן לויה - באירוע ראשון מול המצלמות.


וגם: דני קוזו ובת הזוג סתיו ראש. ענבל רז, יגל אושרי, נויה ויואב גבאי, אלינה רבינוביץ,אוריאן ספיבק, אלכס שולץ ואשתו לינוי, יוחנן טווינה, גל זהבי, שיר טרן ואלעד תורג'מן, דור הררי והארוסה הגר דקל, איתי וקובי אדרי, שחר ואורן, רון יוחננוב, אופק מזרחי, ספיר קשתי ובעלה דור ממן, אלכס קורטייב, מישל פרו, קווין רובין, משה כורסייה, שירלי לוי, לירז עוזרי ובן זוגה טומי, אביתר עוזרי.

האורחים ככל הנראה לא ציפו לו מראש, אבל מי שעלה לבמה הוא הראל סקעת, ששר את "משהו ממני" ו"כמה עוד אפשר" - וממש לא שר לבד - בתיעוד מהופעת האורח נראה שהיה שמח.
לוי לא חסכה גם על הלוק ועלתה על שמלת כלה - ליתר דיור שלוש, כי למה לא, בניצוחה של הסטייליסטית דנה זיקרי. מי שאמון על עיצובן הם ינקי ונטף (Yanky & Nataf), שברזומה שלהם לוקים לנועה קירל (בין היתר לקליפ "יוניקורן"), נינט טייב, עדן גולן, ספיר אביסרור ועוד.


בני הזוג, שמוכרים ברשתות כפודיס, ממש לא צמצמו עלויות בכל הנוגע לדבר החשוב עבורם, אוכל, והשקיעו עם הקייטרינג של השפים ארז קומרובסקי וחנן עזרן, לצד קינוחים מושחתים, כמו שהם אוהבים.


השניים הכירו במהלך השירות הצבאי כאמור ומאז הפכו לזוג שמשלב עסקים ויחסים; התכנים שלהם זוכים למיליוני צפיות ורק לאחרונה חגגה לוי למעלה ממיליון עוקבים בטיקטוק. מזל טוב.