mako
פרסומת

ניקי גולדשטיין: "שירלי גרושתי כתבה לי, 'אני מתה'"

אחרי שהצליח להטעות את השופטים ולשמור את זהותו בסוד, ניקי גולדשטיין נחשף בתור הפה הגדול ב"הזמר במסכה" ומפתיע בריאיון עם הודעה שקיבל מגרושתו, שזיהתה אותו תוך רגע, וגם: מה הסטטוס הזוגי שלו אחרי ביטול האירוסים עם האקס אייל שלום? "אני רוצה להיות רגע רווק באופי"

יובל פלד
פורסם:
ניקי גולדשטיין בראיון בחדשות סוף השבוע
צילום: חדשות סוף השבוע, חברת החדשות
הקישור הועתק

לאורך הקריירה שלו ניקי גולדשטיין היה אחראי ללא מעט הפתעות, האחרונה שבהן הייתה כשהצליח להדהים את השופטים ב"הזמר במסכה" (פרק חדש בשבת, אחרי החדשות בקשת 12), אחרי שגילו שהוא המפורסם שהתחבא מתחת למסכת הפה הגדול. עכשיו, בריאיון אחרי החשיפה, הוא משתף את ההודעה שקיבל מגרושתו אחרי שנחשף, איך הגיבו הילדים, ועונה על השאלה: האם הוא נמצא בזוגיות חדשה אחרי ביטול האירוסים מבן זוגו לשעבר.

גולדשטיין, שיצא מהארון אחרי שהיה נשוי, שיתף על התגובה של גרושתו: "שירלי צפתה בזה עם הבן שלנו והם צחקו נורא. היא גם צפתה בתוכנית בפעם ראשונה והיא זיהתה אותי ישר. לא הייתה לה בעיה לזהות אותי, כי עשיתי פעם את שלכת, שזו דמות לילדים עם רינת גבאי והיא שרה ככה. אז היא כתבה לי 'אני מתה'. עם אייל [האקס, שלום] עוד לא הספקתי לדבר". על שלכת, הדמות שעוררה חשדות כלפיו ברשתות, הוסיף: "חשבתי ששכחו ממנה, זה היה לפני מלא זמן. זה קצת הסגיר אותי, אבל עדיין יצאתי מזה בשלום".

הזמר המשיך וסיפר על התגובה של ילדיו לחשיפה המפתיעה: "הם צרחו, באמת. אתמול לילד שלי היה יום הולדת והוא היה בטירוף. הם לא היו מעורים בזה ורק בשבוע האחרון הם התחילו לקבל שמועות בבית הספר כשאמרו להם, אבא שלך ב'הזמר במסכה'. כשהם שאלו אותי אמרתי להם שלא ושיצפו ב'הזמר במסכה'. אתמול הם צפו וזה היה משוגע".

הם התעצבנו שהסתרת מהם?
"מאוד, אבל אמרתי להם, 'חבר'ה, מה אני יכול לעשות? אני חתום על חוזה, אני לא יכול'".

יתר המשפחה שלך זיהתה אותך? הם חשדו בכלל?
"המשפחה חשדה, אחי הקטן חשד מהתוכנית הראשונה אבל אבא שלי הוריד אותו מזה. עם הזמן כשהתחילו להעלות קטעים ב-mako ושלחו להם סרטונים, הם קצת הבינו ואני כמובן הכחשתי. אבל הם לא ממש זיהו, זה לא היה שם במאה אחוז".

פרסומת

השחקן, אחרי ביטול האירוסים, שיתף גם על מצבו הזוגי: "פעם ראשונה שאני רווק כבר כמעט שנתיים. אף פעם לא הייתי רווק, אז אני מגלה הכל מחדש. לא רק מבחינת דייטים או זוגיות, אני רוצה להיות רגע רווק באופי. יש לי ילדים, אבל לפעמים כשהם לא אצלי, אני יכול לעשות מה שאני רוצה, ללכת לאן שאני רוצה, בלי להסתכל ימינה או שמאלה וזה כיף. אני יודע שהאהבה תגיע כשהכל יהיה מוכן".

מה הפתיע אותך ברווקות?
"פתאום יש לך מלא זמן ואתה לא יודע מה לעשות איתו. אז אתה נלחץ וממלא אותו בדברים כדי שלא יהיה לך זמן פנוי, כי אתה לא יודע מה זה בעצם. כל הזמן הייתי או עם הבן זוג או עם בת הזוג, ואף פעם לא הייתי לבד, אבל זה כיף. פעם לא אהבתי להיות לבד, היום אני אוהב".

אחד הרמזים התייחס לירידה המשמעותית שלך במשקל, ויצא לך לדבר על הקשר בין זה ליציאה שלך מהארון. אתה מרגיש שהיום אתה מקבל את הגוף שלך יותר?
"התפרצת פה לדלת פתוחה. השינוי הפיזי שלי, הצליח רק בגלל שינוי פנימי שעשיתי ואז הכל היה הרבה יותר קל וטבעי. היציאה הורידה לי המון משקל מטאפורי מהכתפיים ומלסחוב ולהסתיר משהו, אבל אני חושב שזה קשור מאוד. השינוי הגדול באמת זה השינוי הפנימי שאני עובר כל יום וזה משפיע גם כלפי חוץ".

פרסומת

כשמחמיאים לך על הירידה במשקל, זה משמח אותך?
"מאוד, אני הכי שטחי בדבר הזה, רק שיגידו שאני חתיך ויוצא טוב. המון אנשים סובלים מדימוי גוף וצריכים לעבוד על זה. זה לא קל".

אנחנו רגילים ממך להמון הפתעות, גם ברמה האישית, גם ברמה המקצועית. אבל משהו כמו שהיה ב"הזמר במסכה" עדיין לא ראינו. איך עשית את זה?
"אני לא יודע בעצמי איך עשיתי את זה. כשהציעו לי את זה אמרו לי, 'אל תהיה אתה, תהיה אישה'. חשבתי על זה רגע, ופשוט קפצתי על זה ועבדנו על זה. זו הייתה חוויה מטורפת, זה מהנה מאוד, אבל גם מלחיץ".

איך קיבלת את זה שביקשו ממך לשחק אישה?
"בהצגה 'דרושה עוזרת', אני משחק את אנה, שהיא אישה ואני יודע לשיר בפלצ'טים. אבל זה עדיין קשה נורא לסחוב שירים שלמים מבלי שיזהו שזה גבר. זה היה הפחד האמיתי שלי, שלא יזהו שזה גבר שר. אמרתי לעצמי, 'אם יזהו שזה גבר, יידעו שזה ישר אני'. רק אני יכול לעשות את זה".

פרסומת

עדן פינס שהייתה איתך בקבוצה והיא דמות שכמובן כבר חשופה לקהל, גם הייתה בהלם שזה אתה. אז האם אתה חושד באנשים אחרים העונה הזאת שאולי מתחת למסכות?
"יש לי קצת חשדות, אני חושב שהעגבנייה היא הראל סקעת ומלך הקסטות זה אולי רמי קלינשטיין. אחרי שלירז צ'רכי נחשפה בתור הבצל, אז יכול להיות שהפלפל היא אולי משי, נועם, או אפילו ריטה, כי הן קשורות וגם הראל סקעת עשה משהו עם ריטה וגם עם לירז".

עבדת לא מעט עם צדי צרפתי, היו לכם שתי הצגות שהוא ביים אותך. התבאסת שהוא לא זיהה אותך?
"דווקא שמחתי שהוא לא זיהה אותי כי אם צדקו היה יודע שזה גבר שעושה אישה, הוא ישר היה אומר שזה אני. אבל בקול אני נורא שמחתי שלא הוא ולא משה פרץ, שהוא זמר והם מכירים את הקול שלי, הבינו את זה".

אתה מתעסק המון במוזיקה ובשירה וזה חלק בלתי נפרד ממך. אבל עדיין מרגיש שהקומיקאי מתעלה על זה. זה מבאס אותך לפעמים שהדמות המוזיקלית שלך נדחקת קצת הצדה?
"פעם זה ביאס אותי, אבל היום אני יודע שאני יכול לעשות גם וגם. יש לי אובססיה עם 'הכוכב הבא', תמיד יהיה לי חלום לייצג את ישראל באירוויזיון. כשהשתתפתי ב-2018, לא הייתי אני האמיתי, הייתי אחר לחלוטין. היום יש את המופע של 'מלך הפופ', ועוד המון דברים שאני שר בהם. אז אני באמת מחלק את זה לתקופות. יש תקופות שיש לי רק הופעות של שירה וכאלה שיש לי רק סטנד-אפ. אבל זה באמת כמו לשאול את מי אתה אוהב יותר מהילדים שלך. אלה שתי האהבות הכי גדולות שלי והיום אני בתקופה של שירה".