mako
פרסומת

לא תאמינו איך נראה זוכה "המירוץ למיליון" בילדותו

השם טום שלח הפך למוכר בכל בית בישראל, לאחר הזכייה ב"המירוץ למיליון" עם השותף אלמוג אוחיון. אך מתברר שזו לא הפעם הראשונה שהוא נמצא במרכז תשומת הלב - וכבר בילדותו הוא כיכב על שער ראשי בעיתון לצד אביו

לילך מרקוביץ'
פורסם:
טום שלח
צילום: אינסטגרם, סעיף 27 א'
הקישור הועתק

לאחר גמר דרמטי ומותח במיוחד, טום שלח עשה את הבלתי ייאמן וזכה ב"המירוץ למיליון" עם חברו אלמוג אוחיון (מחר פרק "נקודת הסיום", אחרי החדשות בקשת 12). צמד הכדורגלנים הראו שיש בהם הרבה גם מחוץ למגרש, והוכיחו שיחד שהם יכולים לצלוח כל אתגר. את הנחישות הזאת שלח מכיר מהבית בו גדל עם אביו, כדורגלן העבר אמיר שלח. בילדותו, הצטלמו השניים יחד לשער ראשי בעיתון וכבר אז היה ברור שהילד יהיה כוכב.

כזכור, שלח התבטא בעבר על הרצון לצאת ממשבצת 'הבן של', וגם 'הנכד של' – בגלל סבו יצחק שום. נראה שהזכייה במיליון שקלים היא סיפתח מעולה לסלול לעצמו דרך משלו.