mako
פרסומת

אוראל צברי משתף: "התעוררתי עם כאבים שלא חוויתי בחיים"

דווקא בעיצומה של תקופה עמוסה עם הצגה חדשה על הבמות, אוראל צברי נאלץ לעצור הכל ולהתפנות למיון לאחר שחש כאבים עזים. בריאיון הוא סיפר על הרגעים הקשים שחווה - ועל החשש להיעדר מהבמה ולאכזב את הקהל

לילך מרקוביץ'
פורסם:
אוראל צברי
מתוך "חדשות הבוקר" עם נסלי ברדה | צילום: חדשות הבוקר עם נסלי ברדה, קשת 12
הקישור הועתק

אוראל צברי נמצא בתקופה עמוסה בקריירה, כשהוא מככב על הבמות במחזמר "סביב העולם ב-80 יום", מדבב לצד אשתו סיון תם בקומדיה משפחתית, ובקרוב צפוי גם להצטלם לעונה החדשה של "ארץ נהדרת". דווקא כשהוא בשיא העשייה, בשבוע האחרון נאלץ השחקן לעצור הכל, לאחר שחש כאבים חריגים שהובילו אותו למיון. בריאיון ל"גלית ואילנית" לצד אשתו, הוא שחזר את הרגעים המלחיצים שחווה.

"התעוררתי בבוקר עם כאבים שלא חוויתי בחיים שלי", שיתף צברי. "היו לי כאבי תופת, הלכנו לרופאת משפחה והיא אמרה לי לרוץ למיון. עשיתי בדיקה אחרי בדיקה, ומסתבר שהייתה לי אבן בכליה בגודל של מילימטר שגמרה אותי. עברתי את זה בזכות הטיפול המסור של סיון".

לצד הדאגה ממצבו הגופני, צברי חווה חשש נוסף שהעסיק אותו לא פחות. "הכי ביאס אותי על הקהל שמגיע כדי לראות אותי ואני לא נמצא", שיתף. "לא הרגשתי כאבים כי הייתי על מורפיום, אז הרופא שחרר אותי הביתה ואישר שאעלה על הבמה. הגעתי חמש דקות לפני שהתחילה ההצגה, ממיטת המיון לבמה. האדרנלין מרפא, אני נהנה להיות שם".