mako
פרסומת

"אהבת חיינו": עופר חיון ואשתו עומר כליף הביאו לעולם בן בכור

שנה וחודשיים אחרי ששבר את הכוס השחקן בן ה-42 ואשתו, שצעירה ממנו ב-13 שנה, הביאו לעולם בן ראשון. "תודה בורא עולם", כתב חיון לצד תיעוד מבית החולים שהעלה לחשבון האינסטגרם שלו

לילך מרקוביץ'
פורסם:
"אהבת חיינו": עופר חיון ואשתו עומר כליף הביאו לעולם בן בכור
צילום: instagram
הקישור הועתק

עופר חיון (42) ואשתו עומר כליף (29) הורים. בני הזוג, שנישאו באפריל האחרון לעיני בני משפחה וחברים, שיתפו היום (שישי) את החדשות המשמחות בפוסט משותף באינסטגרם, לצד תמונות שלהם עם הקטן על הידיים של חיון, שתועד בלי חולצה על כיסא בבית החולים.

בני הזוג, שהכירו דרך חברים משותפים והחליטו למסד את היחסים אחרי שנה של זוגיות, כשהתארסו באוקטובר 2024, כשלושה חודשים לאחר שפרסמנו לראשונה על איחוד כתובות, הביאו לעולם את בנם הבכור אתמול, כפי שהודיע חיון בפוסט.

"כמה חיכינו לך, אהבת חיינו⁩, תודה בורא עולם", כתב השחקן לצד התמונות המשמחות שהעלה, והוסיף את התאריך העברי של בנו ואת השעה שבה נולד: "כ"ו בסיוון | 11.6.26 | 13:51".