אחרי לידת בנו הבכור: כוכב "המירוץ" אסף זגה טועם תחליף חלב לתינוקות
רק אתמול שיתף אסף זגה כי אשתו טל פורטל ילדה את בנם הבכור, ונראה שעכשיו הוא לא מבזבז זמן כדי להתמסר לתפקיד החדש שלו, איתו מגיעות בחירות לא שגרתיות, כמו לטעום את תחליף החלב של בנו. "הולך לשים את זה בשייק בננה"


חודשיים אחרי שהודיעו על היריון ראשון ומרגש, יוצא "המירוץ למיליון" אסף זגה ואשתו טל פורטל הביאו לעולם את בנם הבכור, כפי ששיתף זגה אתמול (שלישי). בני הזוג עדיין מתאקלמים עם הקטן ככל הנראה, אלא שלזגה זה לא מספיק - והוא החליט להתמסר לגמרי.
בתיעוד שהעלה היום (רביעי) לחשבון האינסטגרם שלו נשמעים ברקע הקטן והאם הטרייה, שלא הייתה יותר מדי בשוק מהמהלך של בעלה, ונשמעה אומרת לו "לא, אתה כל דבר חייב לטעום", זאת אחרי שזגה תיעד את עצמו לוגם מבקבוק קטן, וטועם את תחליב המזון לתינוקו.
לפי הפרצוף החמוץ, זגה בן ה-29 לא ממש התחבר לעניין ותהה בקול: "איך הוא מצליח להוציא מזה משהו טעים?". למרות זאת, על רקע התיעוד, הוא גם כתב: "נראה לי אני הולך לשים את זה בשייק בננה". האומנם?