אחרי שנה של זוגיות: אור שפיץ נישאה לעומרי מסטבוים
הקונדיטורית המצליחה נישאה הערב לבן זוגה בשנה האחרונה עומרי מסטבוים. השניים, שחשפו את היחסים רק חודש לפני האירוסים, צעדו אל החופה בראשון לציון מול כל החברים והקולגות שהגיעו לחגוג


בדצמבר האחרון התארסה הקונדיטורית אור שפיץ לבן זוגה עומרי מסטבוים בעת חופשה זוגית באפריקה אחרי שבעה חודשים של זוגיות בלבד. היום (שני), השניים כבר צועדים אל החופה יחד.
החתונה שמתקיימת באולם האירועים והכנסים "לאגו" (LAGO) בראשון לציון הוציאה לא פחות מ-800 אנשים מהבית כדי להרים לזוג המאושר. לאורך הערב תחליף הכלה שלוש שמלות (האחת לקבלת פנים, השנייה לטקס החופה והשלישית לריקודים). על השמלות אחראית המעצבת גלית קורנר.



כזכור, השניים הכירו דרך עוקבת של אור ששידכה ביניהם. במאי האחרון, פרסמו השניים את הסייב דה דייט שלהם בסרטון המספר את סיפור ההיכרות שלהם: עומרי הוא מנכ"ל של חברה המתעסקת בפסולת, הוא הגיע לפודטראק של שפיץ כדי להתחיל איתה ושמע שהיא מתלוננת על פח צפרדע ירוק ומכוער שהיה ליד העמדה, לכן הוא החליט להפתיע אותה ולחזר עם פח שנצבע עבורה בצבע שככ כך מזוהה איתה - ורוד ומשם הכל היסטוריה.



בריאיון ל-mako סלבס שנערך בתקופת חשיפת הזוגיות של השניים, סיפרה שפיץ על הסיבות שבגללן לא מיהרה לפרסם את הקשר: "לא שמרתי בסוד, לקחתי רגע לבסס את מערכת היחסים. כל אחת היום יוצאת אחרי חודשיים בהצהרות באינסטגרם עוד לפני שבאמת רואים שזה מבוסס ולא רק פרפרים של ההתחלה, אז רגע ביססתי את זה, רציתי להבין שזה זה. את יודעת איך זה, את מפרסמת באינסטגרם, ואז את מבינה שזה לא זה, וזה לא נעים. העוקבות רוצות לנחם אותך כי גם להן כואב הלב והפרידה שלך הופכת להמונית, זה קשה ככה".