לא לבד, אבל גם לא עם מי שחשבתם: נדב חנציס התגייס לצה"ל
הכוכב הצעיר שם בצד את כל הרעשים על חייו האישיים, שהחלו מאז נצפה עם הדגלנית של ישראל, אורן מצויינים - ועלה הבוקר על מדים. אלא שחנציס, שלא הגיע לבדו ללשכת הגיוס, ישרת בתפקיד אחר ממה שחשב


בזמן שכל המדינה עוד מנסה להבין מה בדיוק קורה בינו לבין הדגלנית מטקס המשואות, אורן מצויניים (21), נדב חנציס (18) השאיר הבוקר (רביעי) את הכותרות מאחור, התייצב בלשכת הגיוס והתגייס לצה"ל.
לפי התוכנית המקורית, חנציס יועד ללהקות הצבאיות והיה אמור להופיע עם הרכב משלו ברחבי הבסיסים בארץ, אלא שברגע האחרון חל שינוי בשיבוץ: הזמר לא ינעים מעתה את זמנם של חיילי צה"ל עם המיקרופון, אלא ישובץ ביחידת מיטב, שם יתחיל את שירותו.

חנציס הגיע לבקו"ם מלווה בחברים, בני משפחה ובשני האנשים הכי קרובים אליו - הוריו. הדגלנית המדוברת, חיילת בצה"ל שמשרתת בקבע, שרק אתמול התייחסה לראשונה בריאיון ל-mako סלבס על הקשר בין השניים, לא נראתה בסביבה.
כזכור רק לאחרונה נתפסו השניים בארוחה משותפת בתל אביב, מה שהצית גל שמועות על זוגיות חדשה או מהלך יחסי ציבור מתוחכם. על כך, אמרה לנו מצויינים שאנשים "יכולים להגיד מה שהם רוצים, כאילו, העיקר אנחנו, המשפחה, החברים בבית - יודעים באמת מה קורה שם, ותמיד יהיו תגובות שליליות. אני לא מתייחסת לזה".
חנציס, שהתרווק רק בדצמבר האחרון אחרי מערכת יחסים ארוכה, הגיב בביישנות על השמועות כשהתארח בהופעה של עדן בן זקן ואמר רק: "אני נמנע מלהגיב". אנחנו נמשיך לעקוב אחר הטוראי החדש בבסיס – וכן אחרי מערכת היחסים שלו עם מצויינים. גיוס קל ונעים.