mako
פרסומת

"ילדותי ונקמני": אור אוחנה מ"המירוץ למיליון" נגד ליה אללוף

הסטורי של השחקנית ליה אללוף בתחילת השבוע, בו טענה כי בן זוגה אופק פסח בגד בה, הסעיר את הרשת בימים האחרונים. אחרי שקיבלה תמיכה על ההחלטה לשתף, מי שביקר את הצעד הפומבי הוא מתמודד "המירוץ למיליון", אור אוחנה. בסטורי שהעלתה אשתו ושותפתו בתוכנית, עדי עצמי, הוא הסביר: "זה אימפולסיבי, לא בשביל לדאוג לעצמה"

לילך מרקוביץ'
פורסם:
אור אוחנה, ליה אללוף
אור אוחנה, ליה אללוף | צילום: אינסטגרם
הקישור הועתק

מוקדם יותר השבוע הביצה סערה בעקבות סטורי של השחקנית ליה אללוף, בו טענה שבן זוגה, השחקן אופק פסח, בגד בה בשירותים של מועדון. מי שהתייחסו לסיפור היום הם הזוג הנשוי וצמד מתמודדי "המירוץ למיליון" (פרק חדש הערב, אחרי החדשות, קשת 12), אור אוחנה ועדי עצמי. כשאוחנה נשאל על ידי אשתו מה דעתו על הצעד של השחקנית, הייתה לו ביקורת על ההחלטה.

"זה ילדותי ונקמני", ענה אוחנה והסביר שלדעתו זה לא מה שיעזור לה להתמודד: "את חושבת שזה מה שעושה טוב לבן אדם? זה אימפולסיבי, ממקום של נקמה, לא בשביל לדאוג לעצמה, אלא איך אני הורסת לו עכשיו גם". עצמי תהתה בעצמה אם זו דרך הפעולה הנכונה ביותר: "מצד אחד אני אומרת שבא לי שכולם יידעו, שכל אחד שיחשוב לעשות דבר כזה יפחד, אבל מצד שני אני אומרת - זאת הדרך?"

עצמי שאלה את העוקבות: "אתן חושבות שזה סבבה? שכל גבר עכשיו שיבגוד, נפיץ עליו סטורי? זו דרך להפחיד אותם או שזו טעות?". אוחנה הציג שאלה אחרת: "אם הוא סתם היה משקר לה, לא בוגד בה, ובגלל זה הם נפרדו? זה גם היה סבבה שהיא תלך ותגיד לכולם? מה זה נותן? מה זה תורם? שלא ימצא זוגיות אחרת?".