mako
פרסומת

אור בן דוד: "שנים שאני עובר הכפשות, איומים והטרדות מבחורה. הגשתי תלונה"

יוצא הריאליטי בן ה-32 הגיש תלונה במשטרה, לדבריו אחרי שנים של איומים והטרדות מצד "אקסית אובססיבית חולנית", כפי שהוא מספר עכשיו ל-mako סלבס. היא וגבר נוסף התעמתו איתו במסיבה של עופר ניסים, ובהמשך המשיכו להטריד אותו. "נעמדה לידי אתמול ולא זזה", הוא אומר. בסטורי, הוא כתב: "אחרי המקרה המזעזע של בניהו רזי ז"ל, הבנתי שיש דברים שאסור לקחת בהם סיכון"

לילך מרקוביץ'
פורסם: | עודכן:
אור בן דוד
צילום: instagram, instagram
הקישור הועתק

זוכה הריאליטי אור בן דוד (32) חושף הערב (ראשון) שאחרי כמה שנים של הטרדות שהוא עובר מצד בחורה, שאת שמה הוא לא חשף בסטורי שהעלה, ואחרי שנים שבהן שתק לדבריו, הוא הגיש נגדה תלונה במשטרה. "היום החלטתי שדי, אחרי המקרה המזעזע של בניהו רזי ז"ל, הבנתי שיש דברים שאסור לקחת בהם סיכון. היום הגשתי תלונה", כתב בן דוד בסטורי שהעלה - שממש לא הסתפק רק בהגשת תלונה, כפי שנודע לנו כעת.

"כבר כמה שנים שאני עובר הכפשות, איומים והטרדות מבחורה שאני בוחר לא להגיד את השם שלה. שנים שתקתי", הוסיף בן דוד, לפני שציין שהוא הבליג והמשיך הלאה בחייו - אבל שהגיעו מים עד נפש. "לא מחפש רעש ולא מלחמות, רק רוצה שהסיפור הזה ייעצר אחת ולתמיד. מכאן אני מקווה שבעזרת השם משטרת ישראל תעשה את עבודתה".

הסטורי של אור בן דוד
הגיש תלונה. הסטורי של בן דוד | צילום: orbendaviid, instagram

עוד הוסיף בסטורי שהעלה כי "מדובר בסיפור של שנים שאני החלטתי לשים לו סוף". אלא שבשיחה עם mako סלבס, מספר בן דוד את מה שהוביל אותו לשים סוף לסיפור לדבריו, כשהעניין קשור, למרות שלא חשף את שמה, לאקסית "אובססיבית חולנית".

"הייתי אתמול במסיבה של עופר ניסים כמו כל פעם, זה ידוע. יש לי אקסית מלפני כמה שנים שהיא אובססיבית חולנית, שלא משחררת אותי ולא מניחה לי ואני פשוט לא רציתי להגיע למקום הזה. אבל אתמול הותקפתי מילולית קשות. קיבלתי אחר כך שיחות טלפון עם איומים ממנה ומבחור שהיא שלחה אליי וזהו, החלטתי לא לשתוק. הבחורה נעמדה לידי אתמול ולא זזה. את השם שלה אני בוחר לא להגיד, אבל ברוך השם הרגע היא קיבלה ממני צו הרחקה ל-30 יום ובתום ה-30 יום אגיש בקשה לבית משפט".