mako
פרסומת

אחרי הפרידה מבעלה: לירז חממי מבקרת בישראל - ומשיקה סדרה חדשה

בתחילת החודש סיפרה חממי כי היא ובן זוגה בן ניילור החליטו לפרק את החבילה, אחרי כ-13 שנים יחד ובת אחת משותפת, אריאה. היום, השחקנית, שמתגוררת בלונדון, נחתה בישראל לביקור - ולקראת בכורת "הבת", שנמכרה לפני שידורה לאפל - ושתשודר בהקרנת בכורה בקשת 12 בשני הקרוב

לילך מרקוביץ'
פורסם:
לירז חממי
לירז חממי | צילום: ניר פקין
הקישור הועתק

רק לפני שלושה שבועות סיפרה השחקנית לירז חממי כי היא ובעלה, בן ניילור, החליטו להפריד כוחות לאחר 13 שנים ביחד ובת משותפת. הבוקר (שישי) תפסנו את השחקנית הישראלית המוערכת, שחיה בשנים האחרונות בלונדון, בביקור בישראל - לקראת השקת "הבת", הדרמה החדשה של קשת 12, שגם נמכרה לאפל העולמית ותופץ למיליונים ברחבי העולם.

רגע לפני השקת הסדרה, השחקנית ניצלה הבוקר את מזג האוויר החמים כדי להסתובב עם הסטייליסטית מיטל ברונר. אם לשפוט את התמונות נראה שהשמש עושה לחממי טוב, שבשגרה מתגוררת בלונדון שיכולה להיות אפרורית לפעמים.

לירז חממי
לירז חממי ומיטל ברונר | צילום: ניר פקין
לירז חממי
לירז חממי ומיטל ברונר | צילום: ניר פקין

ההתרגשות של חממי גדולה, ובצדק. השחקנית עומדת בלב עלילת "הבת", שתשודר בקשת 12 בהקרנת בכורה בין-לאומית ביום שני הקרוב (27 באפריל). חממי מגלמת בה אמא שתעשה את הכל כדי להחזיר את בתה שנעצרה ברוסיה כשלצדה מככבים: טליה לין רון, יוסי מרשק, יבגניה דודינה, עמיר חדד, קובי פרג', אסף זגה ואחרים.

בסטורי שפרסמה על ההחלטה להיפרד מבעלה כתבה חממי: "פרידה היא תהליך ארוך, לעתים גם כואב, עבור כל המעורבים", כשהיא מתייחס לבת המשותפת שלהם, אריאה בת ה-7. עוד הדגישה כי הזוג תמיד ידאג כהורים לאריאה וכי המשפחה תישאר מחוברת.

פרסומת

בריאיון שהעניקה ל-N12 בינואר האחרון, נזכיר, שיתפה חממי במחשבות על רילוקיישן וחזרה לישראל: "אני לא הולכת להזדקן פה (בלונדון), זאת המנטרה שלי. אבל אין לדעת. כרגע זה לעשות רילוקיישן לשני אנשים שפחות בקטע. כולנו אוהבים את ישראל ואני מאמינה שזה יקרה, זו באמת שאלה של מתי".