mako
פרסומת

אילנית לוי על אלירז שדה: "הטלתי וטו. לא הייתה לו זכות משא ומתן"

כשברקע הליהוקים ל"רוקדים עם כוכבים", עינב בובליל שיתפה השבוע בסטורי שיחה עם בעלה המתנגד להשתתפותה בתוכנית. מי שהתחברה לתחושותיו היא אילנית לוי, שחשפה כי בעלה נאלץ לסרב להצעות שונות מפני שלא קיבל את הסכמתה

לילך מרקוביץ'
פורסם:
אילנית לוי, אלירז שדה
צילום: מתוך האינסטגרם של אילנית לוי שדה, instagram
הקישור הועתק

עינב בובליל הסעירה השבוע את הרשת כששיתפה את עוקביה באינסטגרם בשיחה עם בעלה, בה הוא הביע את התנגדותו לראות אותה רוקדת על רחבת "רוקדים עם כוכבים" בצמוד לגבר אחר. היום (שישי), הנושא עלה ב"גלית ואילנית" והדעות היו חלוקות. לצד ביקורת שהועברה על קבלת ההחלטה עבור בובליל, המנחה אילנית לוי דווקא הבינה את בעלה ושיתפה שחוותה מקרה דומה.

לוי סיפרה כי בעלה אלירז שדה קיבל הצעות להשתתף בתוכניות שונות, אך נאלץ לסרב מכיוון שהיא לא נתנה לו את הסכמתה: "הטלתי וטו. לא התייעצתי, אמרתי לו אתה לא עושה את זה נקודה. לא הייתה לו זכות משא ומתן. מבחינתי זה לא משפיע רק עליי, זה משפיע גם על הבית. יש המון פרמטרים מעבר לאינדיבידואל".

גלית גוטמן, החברה הטובה ושותפתה של לוי להנחיית התוכנית, דווקא חשבה אחרת: "אני לא חושבת שאנחנו יכולים להיכנס להחלטה של מישהו אחר, מעולם לא נכנסתי לזוגיות עם מישהו שיגיד לי מה לעשות. יש בזה משהו מסרס, בסוף צריך לתת לבן הזוג לקחת החלטות בעצמו".

מי שהסכימה עם גוטמן היא נורית גפן, שלא חסכה בביקורת על הסרטון של בובליל: "אני מכירה את הנימה הזאת, הייתי שם. לצערי בזמני השתיקו אותי, היום אני רואה כזה דבר וזה מרתיח אותי. בעיניי היא אישה כישרונית ומצליחה, אני לא מבינה איך יש עוד גברים חושבים שהאישה היא הרכוש שלהם". למרות הדעות החלוקות, צמד המנחות הגיבו לדבריה של גפן והסכימו: "אם עינב הייתה רוצה לרקוד היא הייתה רוקדת".