mako
פרסומת

מלחיץ: רסיסים נפלו ליד ביתה של ספיר נרקיס בסביון

רסיסים נפלו אמש בפתח ביתה של ספיר נרקיס, שהייתה במקום עם שלושת ילדיה מנישואיה המתוקשרים לליאור נרקיס, נישואים שהגיעו לסיומם בדצמבר 2024. האירוע הסתיים ללא נפגעים

לילך מרקוביץ'
פורסם:
מלחיץ: רסיסים נפלו ליד ביתה של ספיר נרקיס בסביון
הקישור הועתק

ספיר נרקיס חוותה אמש (ראשון) רגע מבהיל כשהייתה עם שלושת ילדיה בביתה שבסביון, כשרסיסים של טיל איראני נפלו סמוך למקום.

ספיר והילדים, שלושה המשותפים לה ולבעלה לשעבר ליאור נרקיס, נשמעו להנחיות פיקוד העורף ושהו בממ"ד בעת האירוע, שעורר בהלה בשכונה. לספיר והילדים, מעבר לתיעוד שקצת הלחיץ, לא קרה כלום והאירוע הסתיים ללא נפגעים.

ביוני 2024, נזכיר, דיווחנו לכם לראשונה ב-mako סלבס כי אחרי 15 שנות נישואים הזמר ואשתו החלו בהליך גירושים - כשספיר פתחה אז תיק לתביעת גירושים בבית המשפט בפתח תקווה.

מלחיץ: רסיסים נפלו ליד ביתה של ספיר נרקיס בסביון
מקווים שהתאוששת

חצי שנה לאחר מכן, ל-mako סלבס נודע כי תהליך הגירושים הושלם סופית, כשהשניים התייצבו בבית הדין הרבני והתגרשו באופן רשמי. שנה אחרי הגירושים המשיך הזמר הלאה בחייו לזוגיות עם מירי פרידלן, בת 40, אמא לשלושה ילדים שעוסקת בתחום הקוסמטיקה - והאקסית של איש העסקים עמוס לוזון. השניים נפרדו באפריל של שנה שעברה לאחר שנה של זוגיות.