mako
פרסומת

בגיל 67: לאה שבת חושפת שהיא מאורסת ושיש לה בן שהסתירה

זה לא סוד שהזמרת שומרת על פרטיות ולא מרבה לשתף רבות בחייה האישיים, אך כעת היא חושפת כי היא נמצאת כבר ארבע שנים בזוגיות ושהיא מאורסת. לצד הבשורה המשמחת היא מספרת גם עוד פרט שלא היה ידוע עד היום - יש לה ילד בן 23 שאותו אימצה כשהיה רק בן חצי שנה. "הוא קורא לי אמא", אומרת שבת

לילך מרקוביץ'
פורסם: | עודכן:
לאה שבת
צילום: שריי עוז, יח"צ
הקישור הועתק

לאורך השנים שמרה לאה שבת על חייה האישיים בפרטיות והתעסקה בעיקר בקריירה שמילאה אותה. כעת היא חושפת שני פרטים מפתיעים: היא מאורסת לגבר שאיתו היא בזוגיות כבר ארבע שנים, ויש לה ילד שאותו הסתירה כל חייו.

שבת, שלא התחתנה מעולם, שיתפה בבשורה המשמחת לראשונה בפודקאסט של אבי שושן מבית "מעריב", ואמרה: "הזוגיות הזאת בת ארבע שנים, זאת שמחה גדולה. אני מודה על זה, אין גיל לכלום. לא האמנתי שתהיה אהבה".

כשנשאלה אם היא רוצה להתחתן, חשפה לאה שהשניים כבר הציעו זה לזו נישואים: "זה בדיבור, בעזרת השם. אני רוצה להתחתן, אני אוהבת מסיבות ואני רוצה לעשות מסיבת אהבה. הייתה הצעת נישואים הדדית, גם אני הצעתי", שיתפה שבת וענתה על השאלה אם היא מאוהבת: "היו לי שתי אהבות, ארקדי דוכין והוא".

באותה השיחה שבת גילתה עוד פרט מרעיש ומסקרן על חייה, שאותו החליטה שלא לחשוף עד לרגע זה. לפני 23 שנה היא אימצה תינוק, שהיה אז רק בן חצי שנה. לאורך השנים שבת דיברה לא מעט על דנה, הילדה שאימצה וגידלה לבד, ועל כך שהיא מצטערת שאין לה עוד ילדים. כעת הזמרת החליטה לדבר על בנה שהסתירה כל חייו וסיפרה: "הוא בן 23 וחצי, הכרתי אותו כשהוא היה בן חצי שנה. הוא גר לא רחוק ממני, הוא קורא לי 'אמא'. אני בן אדם פרטי ולא חושפת כל דבר".