"אהבה שלי": לפני הביצוע באירוויזיון - עידו מלכה מברך את יובל רפאל
הוא אומנם לא נמצא איתה בשווייץ אבל זה לא מפריע לעידו מלכה לתמוך באהובתו, נציגת ישראל לאירוויזיון 2025, יובל רפאל, גם מרחוק. רגע לפני שתעלה הערב לבימת חצי הגמר בשווייץ, כתב לה מלכה בסטורי שהעלה: "את השראה לי ולכל אחד במדינה הזאת שרוצה להגשים חלום"


רגע לפני שתעלה הערב (ה') לחצי גמר אירוויזיון 2025, ובגאווה גדולה תצליח להעלות גם את ישראל לגמר התחרות הבינלאומית, נציגת ישראל לתחרות, יובל רפאל, מקבל חיזוק משמעותי מהבית - מבן זוגה בחודשים האחרונים, עידו מלכה. "אהבה שלי, כמה שאני גאה בך, כמה את חזקה, איזו דרך עשית", כתב מלכה בסטורי שהעלה הערב לחשבון האינסטגרם שלו.
עוד הוסיף בפוסט המתוק, אליו צירף תמונה של השניים מתנשקים ברגע רומנטי: "את השראה לי ולכל אחד במדינה הזאת שרוצה להגשים חלום. היום זה שלך, וכל עם ישראל עומד מאחוריך. בעזרת השם נעשה ונצליח".

החיזוק הזה מצד אהובה מגיע כשהוא נמצא פה בישראל והיא, כאמור, בבאזל שבשווייץ, מלווה בצוות הרשמי לתחרות. לפי גורמים בתעשייה, כפי שסיפרנו לכם לפני כשבועיים, הסיבה העיקרית לכך נובעת מהעובדה שמדובר במשלחת מקצועית של מדינת ישראל, ורק גורמים הנחוצים למטרה מצטרפים אליה. מעבר לכך למלכה יש אילוצי לו"ז שמנעו ממנו להגיע גם ככה.
בפברואר האחרון סיפרנו לכם לראשונה כי השניים, שהכירו ב"כוכב הבא", הפכו את החברות הקרובה בתוכנית לזוגיות, עניין שאישרו חודש לאחר מכן עם תמונה זוגית ראשונה שהעלו לרשתות. מאז, הם ממשיכים לתחזק אותה, גם מרחוק. בהצלחה יובל.