mako
פרסומת

פרסום ראשון: ליקוש מנחם ובן הזוג נפרדו

אחרי שבעה חודשים יחד, ליקוש מנחם ובן זוגה, מתן ליברמן, החליטו להפריד כוחות וללכת איש-איש לדרכו. השניים הכירו במשך שנים, אך בתחילת השנה נפגשו שוב והחליטו לתת צ'אנס רומנטי לקשר

לילך מרקוביץ'
פורסם:
ליקוש מנחם, מתן ליברמן
צילום: instagram, instagram
הקישור הועתק

המשפיענית לי (ליקוש) מנחם ובן זוגה, מתן ליברמן, נפרדו אחרי שבעה חודשים יחד והחליטו ללכת איש-איש לדרכו. 

ליברמן, בן 36 מתל אביב, הוא בעלים של חברת סייבר בשווי של למעלה ממיליארד דולר - והשניים הכירו במשך שנים, אלא שבתחילת השנה העניינים ביניהם הפכו לרומנטיים. 

לי ליקוש מנחם, מתן ליברמן
לי ליקוש מנחם, מתן ליברמן | צילום: instagram, instagram

רק בחודש אפריל שיתפה מנחם לראשונה תמונה זוגית שלהם מחופשה רומנטית בפריז, אבל מעבר לכך העדיפה לשמור על הזוגיות הזו מתחת לרדאר. 

לי מנחם, מתן ליברמן
לי מנחם, מתן ליברמן | צילום: instagram, instagram

ליקוש יצאה בעבר עם איש העסקים בר לובושיץ בן ה-33, אבל השניים נפרדו לאחר חצי שנה. קודם לכן מנחם איבדה את בן זוגה, אור אשכר ז"ל, בפיגוע הרצחני בדיזנגוף שאירע במרץ 2023. 

למנחם בת בשם גאיה, שאותה היא הביאה לעולם ב-2017 מנישואיה לדיג'יי והמפיק רוי ליבוביץ'.